1. Vær listig
Trelister som utsettes for fukt over en periode, vil begynne å råtne og malingen vil flasse av. Så om du ønsker listverk på badet, gjør du lurt i å velge noen som tåler vann. Lister i kunstmaterialet HD Polystyren er en god investering.
LES OGSÅ: Lister seg på badet
Dele på Pinterest
BADELISTER: Lister i HD Polysteren er perfekte på badet og i andre rom som utsettes for fukt og vannsøl.
2. Få bedre lukt
Ingen ønsker seg dårlig lukt, fuktighet, sopp og mugg på badet. For å redusere risikoen for dette, kan du enkelt plassere en fuktsluker på badet. Fuktslukere er veldig enkelt å bruke, de trenger ikke strøm og kan plasseres nær sagt overalt.
Dele på Pinterest
Foto: Robert Walmann/ifi.no
FUKTIG AFFÆRE: En fuktsluker kan plasseres på badet for å fange opp fukt og redusere risikoen for dårlig lukt, mugg og sopp.
3. Spar membranen
Mange vegrer seg for å bore i flisene og gjennom membranen på badet. Men du kan fint henge opp knagger, speil, dorullholdere og annet baderomstilbehør uten å lage hull i membranen. Bruk lim til å henge opp det du ønsker, så blir også jobben enkel og du får løsninger som varer lenge. Velg et lim som egner seg for montering i våtrom.
LES OGSÅ: Slik fester du baderomstilbehøret med lim
Dele på Pinterest
LIM: Det er enkelt å lime opp baderomstilbehøret, og du slipper å få hull i membranen.
4. Unngå innsyn
Det er fint å ha muligheten til å sette opp vinduet på badet. Men det gir også noen ganger utfordringer med litt for mye innsyn. Unngå innsyn ved å feste selvklebende folie på vinduer og dusjkabinett.
5. Unngå bakteriesamler
Det samler seg mye bakterier på badet. Og en av disse bakteriesamlerne kan være der du trekker ned etter du har vært på toalettet. Her må du vaske godt. Eller du kan investere i en berøringsfri betjeningsplate over toalettet. Det er både lekkert og renslig!
Dele på Pinterest
NO-TOUCH: Med en berøringsfri betjeningsplate slipper du en stor bakteriesamler, i tillegg til at det ser lekkert ut!