Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Porsgrund Bad annons
Krefting annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Maling

Alt du trenger å vite om maling innendørs! Her får du tips til valg av maling til ulike rom, forarbeid, slik gjøres det og gode maletips.

Artikler

Å male mønster på veggen kan være den perfekte måten å vise litt mer personlighet i interiøret. Her kan du se hvordan du kan male ditt eget heksagonmønster.

Det finnes maling som effektivt fjerner røyklukt fra huset ditt. – Å få det luktfritt er enklere enn mange tror, sier Christine Hagen Pettersen.

Med lakkmaling kan du få stolen og veggen i samme farge, og bruke den samme malingen. Lakkmalingen gir en hard og slitesterk overflate og fungerer like godt på metall som på treflater.

Det gjelder å kle seg smart når malingen skal festes på vegg eller tak. Her er malerens beste motetips!

Han beskriver seg selv som en gründersjel, en som liker en utfordring. Neste mål er å få flere av DAY-systems produkter inn som egne merkevarer. Oppgaven krever at Truls-Petter Rosenvinge henter frem konkurranseinnstinktet sitt.

Maling og tapet er en populær kombinasjon. Og når du skal finne den rette fargen til den malte veggen, kan tapetet være til god hjelp.

Dårlig vedheft for eksisterende malingstrøk kan være vanskelig å oppdage med det blotte øyet. Men med et stykke tape, sjekker du enkelt om du må skrape før du maler!

Høyt og lavt, frem og tilbake. Å male kan slite på rygg, nakke og skuldre. Her er tipsene som gjør malejobben lettere.

Flere artikler

Finn din nærmeste  

Tarkett annons