Porsgrund Bad annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Maling/beis, trehus

Artikler

Gikk planen om å male huset i sommer i vasken, kanskje fordi regnet pøste ned den helgen du hadde satt av? Om du så ikke rekker å male, er det noen ting du uansett bør prioritere å få gjort før kulda smyger seg innpå.

Skal du male huset matt eller blankt? Det er mer enn et spørsmål om mote, for glansgraden påvirker fargens intensitet.

Linoljemaling er den mest tradisjonelle av de ulike behandlingene for trefasader. Malingen gir god vedheft mot underlaget og langvarig beskyttelse av treverket.

Skal du male huset, er det greit å vite hvilke flater som bør males først. Er det smart å starte med veggene, grunnmuren, vinduene, dørene eller annen staffasje?

Maling og beis beskytter kledningen mot nedbrytning og gjør at fukt ikke trekker inn. Men sprekker og løs maling svekker motstanden, og øker risikoen for råte og andre kostbare skader. Her er tegnene på at du må male om!

Beckers ́ nye alkydforsterkede akrylatbeis tørker raskt og holder lenge på både fargen og den halvmatte glansen. Den unike bindemiddelsammensetningen gir god vedheft og langt vedlikeholdsintervall.

Dette er en viktig påminnelse til alle som har hus eller hytte med stående panel. Gi endeveden skikkelig behandling, så hindrer du råte og oppsprekking.

Solen varmer godt flere steder i landet, og kanskje verker det i kroppen etter å komme i gang med utendørsarbeidet. Her er rådene du trenger for å vite når du kan starte.

Skal du skifte farge på huset i sommer? Start planleggingen mens det fortsatt er vinter og grått. Da er sjansen for å velge riktig farge størst.

Flere artikler

Finn din nærmeste  

Norsol annons