Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Beslagsboden annons
Annonse
Beslagsboden annons

Skift farge på huset med et strøk

Er kledningen malt fra før og i god stand, holder det med ett strøk for å skifte farge. Med Front Vedlikeholdsmaling fra Beckers er det enkelt å få «nytt hus».

Annonse
Annonse
Front vedlikeholdsmaling

FRONT: Det holder med ett strøk, også om du skal gå fra hvitt til sort på fasaden.
(Beckers)

Det høres kanskje for bra ut til å være sant. Men dersom overflaten på kledningen er i bra stand og du følger leverandørens anvisning for påføring, så er veien til ny farge på huset kort. Da dekker malingen så godt at du kan skifte fra mørk til lys farge, eller omvendt med bare et strøk maling.

– Med Front Vedlikeholdsmaling har det aldri vært enklere å male om huset, sier Rune Nygaard malermester og distriktssjef hos Beckers.

Les også

Husfarge 2020

skifte farge fasade

FRONT: For mester Rune Nygaard er det bare et strøk med Front som skal til for å skifte farge på huset fra mørkt til lyst.        

(Bjørg Owren/ifi.no)


Viktig å gjøre det riktig

Han presiserer at for å oppnå god dekk, og en overflate som gir lang og holdbar beskyttelse skal det påføres rikelig med maling.

Nygaard anbefaler å påføre malingen med rull, og deretter stryke etter med pensel. Med penselen stryker du ut mønsteret fra rullen, og jobber malingen godt inn i sprekker mellom bordene og porer i treverket.

Front Vedlikeholdsmaling kan brukes utenpå tradisjonell oljemaling og akrylmaling.

– Og som ved all maling – flaten må være ren og mattet ned før maling, sier malermester Rune Nygaard.

Oppdatert: 03.06.2020  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Mer informasjon

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]