Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Bohus annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Fargesetting

Underkategorier

Artikler

Det er fascinerende å vandre ute en månelys kveld. Det er mørkt, men likevel lyst. Vi aner mer enn vi ser. Det er både spennende og pirrende. Her er det masse inspirasjon til fargesetting av hjemmets hule.

Planlegger du å skifte farge på veggene i stuen? Start med å finne stemningen du ønsker i rommet, deretter tar du opp jakten på den rette fargen, tipser erfarne fargesettere.

Å treffe blink med fargevalg er ikke alltid like lett. For å sikre at du blir fornøyd, bør du lage egne oppstrøksprøver og se fargen i rommet den skal brukes før du maler.

Hvite vegger er ikke bare hvite. Det samme gjelder for de grå. I Nordsjös nye fargekart med grå og hvite farger, får du hjelp til å velge riktig.

Det er lite som kan måle seg med høstens deilige fargepalett. Kjenner du at den gjør deg godt, så ta den med inn!

Interiørarkitekt Maria Horgen og interiørfotograf og trendekspert Jorunn Tharaldsen har laget bok om tidløse farger for inspirere oss ut av gråsonen.

Alle som har savnet gult som interiørfarge har mye å glede seg over denne høsten. Den kan bli gul i alle rom, hvis du har lyst.

Eklektiske, men sofistikerte fargekombinasjoner, colour blocking og fremhevelse av arkitektoniske detaljer; Det er noe av det som preger den vakre villaen som er fargesatt som en hyllest til modernismens fargebruk.

Internasjonal forskning om forholdet mellom kultur, hjerne, læring og helse får mye fokus for tiden. Farger er en integrert del i de fleste kulturuttrykk, men den er også autonom, den har en verdi i seg selv i denne sammenhengen.

Flere artikler

Finn din nærmeste