Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Fargesetting

Underkategorier

Artikler

Dette er en farge som skaper en følelse av varme og komfort, og gir oss næring og energi i en konstant skiftende verden, skriver Pej-gruppen, som representerer det verdenskjente fargesystemet i Skandinavia.

Et tregulv er aldri en nøytral flate. Sjekk hvilken farge du har på gulvet før du begynner prosessen med å lete etter farge eller tapet til veggene, er interiørarkitekt og universitetslektor Kine Angelo sitt klare råd.

Det er fascinerende å vandre ute en månelys kveld. Det er mørkt, men likevel lyst. Vi aner mer enn vi ser. Det er både spennende og pirrende. Her er det masse inspirasjon til fargesetting av hjemmets hule.

Planlegger du å skifte farge på veggene i stuen? Start med å finne stemningen du ønsker i rommet, deretter tar du opp jakten på den rette fargen, tipser erfarne fargesettere.

Å treffe blink med fargevalg er ikke alltid like lett. For å sikre at du blir fornøyd, bør du lage egne oppstrøksprøver og se fargen i rommet den skal brukes før du maler.

Hvite vegger er ikke bare hvite. Det samme gjelder for de grå. I Nordsjös nye fargekart med grå og hvite farger, får du hjelp til å velge riktig.

Det er lite som kan måle seg med høstens deilige fargepalett. Kjenner du at den gjør deg godt, så ta den med inn!

Flere artikler

Finn din nærmeste