Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Porsgrund Bad annons
Byggma annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Innendørs

Interiørtrender, inspirasjon, tips og gode råd for alle som skal pusse opp innendørs.

Underkategorier

Beckers annons

Artikler

Det gjelder å kle seg smart når malingen skal festes på vegg eller tak. Her er malerens beste motetips!

Nå er det ikke lenge til mange spente små skal begynne på skolen. Da melder det seg et behov for en god plass å gjøre lekser. Her er 4 smarte tips for å få barnerommet klart til skolestart.

I en hektisk hverdag trenger vi en plass der vi kan koble av og finne roen – der vi kan pleie sjela. Vi vil ha vårt eget hjemmespa.

Sønnen er svært opptatt av løver og tegneseriehelter, og mor lot seg inspirere av dette da hun pusset opp gutterommet og valgte farger. Den varmgule fargen fant hun opp selv, og har døpt den til «Lion Heart». Nå inngår den i Nordsjös digitale palett Nordic Colours 2018.

Interiørarkitekt Tomas Gjetmundsen fargesatte en 250 år gammel bygning i tidsriktige farger. Da rommene var ferdigmalte oppdaget han til sin overraskelse at de stilhistoriske fargene lignet veldig på årets nye fargekart.

Med farge på vegger, gulv og kjøkkenskap fremheves maten på en helt ny måte. Alle regnbuens farger er tilgjengelig – så hvorfor ikke gå for noe nytt?

Det skal ikke mye forandring til før soverommet blir en oase for ny energi. Her er seks tips som gir deg den rette stemningen.

Hytta er stedet for avslapping og ferie. Ikke for vasking og vedlikehold. Velg et gulv som takler familieliv, og du kan bruke mer tid på stranda eller i turterrenget.

Flere artikler

Finn din nærmeste