Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Soverom

Pusse opp soverommet? Få inspirasjon, interiørtips og gode råd her.

Artikler

Som regel ønsker vi solen hjertelig velkommen. Men når vi vekkes altfor tidlig av at lyset sniker seg inn på soverommet, er den ikke like ettertraktet. Her er tipsene du trenger for å stenge solen ute.

En svak eim av blomster er spennende, duft som skaper følelser og påkaller minner. Med tapet på veggene kan du skape stemningen på soverommet. Her har vi tatt fram noen tapet som gir et hint av blomsterduft.

Det skal ikke mye forandring til før soverommet blir en oase for ny energi. Her er seks tips som gir deg den rette stemningen.

Selv på de vakreste sommernetter trenger vi søvn og hvile. Og tenk så deilig å ta med noe av sommerkvelden inn i drømmeland.

Er du av de heldige som har et eget garderoberom til disposisjon? Da kan drømmen om et luksuriøst walk-in closet bli virkelighet. Med de rette elementene får du en ryddig, praktisk og elegant drømmegarderobe.

Flere artikler

Relatert moodboards

Finn din nærmeste  

Tarkett annons