Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse

Skandinavisk og klassisk stil på soverommet

Mange drømmer om nytt soverom. Med ferdigtapetserte veggplater kan du enkelt skape din egen stil, og raskt pusse opp ditt soverom.

cloud_download
fullscreen
  • SKANDINAVISK ENKELHET: En ensfarget vegg i lys dekor med preg av betong (Flow plain light grey concrete) gir ro i sjelen når du legger deg for natten.

    Foto: Byggma

  • KLASSISK STIL: Tapet i gråfargede striper (Flow stripes grey concrete) er en fin kontrast til den lyse veggen og gir rommet et mer klassisk preg.

    Foto: Byggma

Annonse

Har du lenge ønsket å få det litt mer stilig, personlig eller hjemmekoselig på soverommet? Det er ingen grunn til å vente med å pusse opp soverommet. En rask løsning er å velge ferdigtapetsert vegg. Et tips er de ferdigtapetserte veggplatene i serien Walls4You fra veggspesialisten Forestia. Da kan du flytte inn i rommet du drømmer om i løpet av et par dager.

– Noe av de unike med Walls4you-platene er muligheten til å kombinere ulike interiøruttrykk i ett og samme rom, fremholder Annette Nordstrøm, som både er interiørstylist, fotograf og blogger på annettenordstrom.com.

– Å ha en brytningsvegg med tapet i striper og la de andre være ensfargede, er en fin måte å la den enkle og nesten minimalistiske skandinaviske stilen smelte sammen med en mer klassisk og voksen interiørstil. Tapetet gir liv og kontraster til det ellers enkle rommet, sier hun. 

Alle kan lykkes

ferdigtapetserte plater

SKANDINAVISK ENKELHET: En ensfarget vegg i lys dekor med preg av betong (Flow plain light grey concrete) gir ro i sjelen når du legger deg for natten.    

camera_alt (Byggma )

Som interiørstylist anbefaler Annette Nordstrøm de smarte, og dekorative Walls4You-platene. En av grunnene er nettopp at de finnes i mange farger og byr på ulike mønstre og spennende struktur. En av favorittene er platene med betongstruktur, siden «concrete»-designet skaper både kontrast og harmoni på samme tid.

En annen grunn til at Annette har lagt sin elsk på veggplatene fra Forestia er at de er enkle å jobbe med, også for dem som er langt fra å kunne kalle seg «handy». Med disse slipper du alt av forarbeid, siden Walls4You-platene festes rett på underlaget.

– Hvem som helst som kan bruke en drill og skru inn en skrue fikser dette, sier Annette Nordstrøm.

– Du trenger ikke hyre inn snekker, bare følge den instruktive monteringsanvisningen som følger med veggplatene. Er dere to om jobben vil dere få et strøkent resultat med noen timers innsats. 

Spar tid og penger

Annette Nordstrøm legger også vekt på at det å innrede med Walls4You-plater ikke bare er veldig tidsbesparende, men også en rimelig løsning.

– Men veggplater som lar deg veksle mellom tapet og ensfargede flater sparer du både tid og penger. Og får et perfekt resultat, lover hun. 

Annonse
Obligatorisk felt

Mer informasjon

Annonse
Annonse
HappyHomes annons
HappyHomes annons
[Some text some message]