Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Tarkett annons
Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Rask vei til slette vegger på soverommet

  •  
  •   Publisert:
  Forestia
Med veggplater kan du spare deg selv mye tid og arbeid, og få slette vegger på soverommet på én dag.
Veggplater på soverommet
HULE: Skap din egen hule på soverommet med veggplater malt i en dyp farge. Forestia

Når soverommet skriker etter en liten oppfriskning, bør du ikke bare la det bli med tanken. For drømmerommet er ikke nødvendigvis så langt unna. Og om tanken på sparkling, grunning og sliping skremmer deg, kan du ta det helt med ro. Det finnes nemlig måter å slippe unna.

– Med monteringsklare veggplater kan du sette opp en ny, slett vegg på egenhånd – og være ferdig i løpet av én dag, sier Torunn Mangseth hos Forestia.

De leverer veggplater under navnene Walls4You og Walls2Paint, der førstnevnte er ferdigtapetserte plater og sistnevnte er slette plater klare for maling eller tapetsering.  

Slett vegg med veggplater
SLETT: Veggplater er en rask vei til slett vegg. Forestia

Slett vegg

Klassiske striper på soverommet
KLASSISK: Tapet med klassiske striper gir et elegant, tidløs uttrykk til soverommet. Walls4You Narrow Stripe Offwhite Beige. Forestia

Før var det fiskebeinsmønstret glassfiberstrie som gjaldt. Nå vil de aller fleste ha slette vegger. Og det finnes flere veier dit, blant annet med veggplater.

LES OGSÅ: Fire veier til slett vegg

Enten du har glassfiberstrie du gjerne vil bli kvitt, eller på andre måter vegg med struktur som du ønsker å slette ut, kan veggplater være løsningen.

– Du er ikke nødt til å slipe, pusse, sparkle eller grunne for å få drømmen om en slett vegg oppfylt. Ved å sette opp slette, forbehandlede veggplater, enten ferdigtapetserte eller klare for tapet eller maling, sparer du mye tid, forklarer Mangseth.

Raskt

Platene kan fint monteres selv utenpå eksisterende vegg eller direkte på stenderverk. De er enkle å montere. Skjøtene limes og klikkes rett i hverandre.

– Du får slette vegger med tette skjøter på kort tid. Det går raskt og enkelt, og det er en god løsning for deg som vil ha slett vegg uten mye styr, avslutter hun.

LES OGSÅ: Veggen det er verdt å møte

Kreativ maling på soverommet
KREATIVT: Med de forbehandlede veggplatene Walls2Paint kan du bruke tid på å få akkurat det sluttresultatet du ønsker heller enn å bruke tid på forarbeid. Forestia

To muligheter

Ferdigbehandlede veggplater på soverommet
VELG SELV: Med Walls2Paint kan du velge maling eller tapet selv. Forestia

Med dagens tapeter er det enkelt å tapetsere selv, og det er noe de aller fleste kan klare. Men vil du hoppe over arbeidet og ha en ferdigtapetsert vegg raskest mulig, kan du gå for veggplater der tapetet allerede er montert på.

– Når platene da er oppe, er veggen ferdig. Du trenger verken tenke på forarbeid eller tapetseringsjobben, forklarer Mangseth.

Hvis du heller ønsker å velge farge eller tapet selv, bør du velge platene som er ferdigbehandlet og klare for siste finish. Da monterer du platene, og rett etter at siste plate er satt opp, er det bare å gå rett på med tapetet eller toppstrøk maling. Ikke noe forarbeid i form av sliping, grunning eller sparkling trengs.

Walls4You ferdigtapetserte veggplater
TRENDY: Mange ønsker seg trelook hjemme. De ferdigtapetserte veggplatene Walls4You Wooden Stripe er en enkel måte å få looken. Forestia

Dette ble brukt:

Hovedbilde/TID:
  • Walls4You Golden Square – FORESTIA
HULE:
  • Walls2Paint – FORESTIA
SLETT:
  • Walls2Paint – FORESTIA
KLASSISK:
  • Walls4You Narrow Stripe Offwhite Beige – FORESTIA
KREATIVT:
  • Walls2Paint – FORESTIA
VELG SELV:
  • Walls2Paint – FORESTIA
TRENDY:
  • Walls4You Wooden Stripe – FORESTIA
Les også Den raskeste veien til slett vegg

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: