Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Sett farge på taket på soverommet

Ved å male taket på soverommet i en annen farge enn hvitt, kan du skape en fin, rolig helhet eller et spennende blikkfang.

cloud_download
fullscreen
 • <b>SOV GODT:</b> Med taket malt i en dypere nyanse av veggfargen, skaper du en hulefølelse og en ro på soverommet.

  Foto: HanaStyle

 • <b>BLÅGRÅTT:</b> Mange sover godt i dempede, blåfarger. Drar du fargen opp i taket også, får du en fin helhet og en fin farge å se på mens du drar deg en søndagsmorgen. Farger fra Pure & Original.

  Foto: Muk van Lil

 • <b>DETALJER:</b> Ved å male taket i en farge, kan de arkitektoniske detaljene komme frem på en helt ny måte.

  Foto: Pure & Original

 • <b>HARMONI:</b> Tak og lister malt i tilnærmet samme farge som dør og vegg, og matchende med tapetet, gir en fin, rolig harmoni. Tapet fra Cole & Son sin kolleksjon Icons.

  Foto: Borge

 • <b>GRØNT:</b> Når taket følger veggfargen, blir helheten roligere, og du slipper de skarpe kontrastene. Farger brukt her er Balsam og Olivenlund fra Butinox.

  Foto: Butinox

 • <b>ENERGI:</b> La taket være et skikkelig blikkfang og en energiboost på soverommet! Farger fra Pure & Original.

  Foto: Margaret de Lange

Annonse
Annonse
Male tapet på soverommet

BLÅGRÅTT: Mange sover godt i dempede, blåfarger. Drar du fargen opp i taket også, får du en fin helhet og en fin farge å se på mens du drar deg en søndagsmorgen. Farger fra Pure & Original.
camera_alt (Muk van Lil)

Det er ikke bare veggene du kan sette farge på. I det siste har vi sett mer og mer til fargesetting av andre flater i hjemmet, som listverk, dører, gulv og ikke minst tak. Når veggene får mer farge, og gjerne også mørkere farger, blir plutselig de andre hvite flatene veldig synlige. 

Ved å male taket i en annen farge i hvitt, blir rommet helt annerledes. Bare prøv selv!

Rolige harmoni

Mal tak i samme farge som dør

HARMONI: Tak og lister malt i tilnærmet samme farge som dør og vegg, og matchende med tapetet, gir en fin, rolig harmoni. Tapet fra Cole & Son sin kolleksjon Icons.
camera_alt (Borge)

Er du av dem som ønsker rolige, harmoniske omgivelser når du skal sove? Da bør du vurdere å male taket i samme farge som veggen eller en dypere nyanse av veggfargen. Eller, hvis du har tapet, ta opp en farge fra tapetet og male taket i den. Dette skaper en fin helhet i rommet, uten de store, skarpe kontrastene. 

Blikkfang

Blikkfang på soverommet

ENERGI: La taket være et skikkelig blikkfang og en energiboost på soverommet! Farger fra Pure & Original.
camera_alt (Margaret de Lange)

Det er nok ikke noe tak i boligen du ser mer av enn taket på soverommet. Det er få tak som blir beglodd like mye som soveromstaket. Vi ligger i sengen og ser opp. Vi bruker soverommet mer som et oppholdsrom i dag, så vi ser det ikke kun i mørket. Her ligger vi og dagdrømmer – og når morgenen kommer, åpner vi øynene og ser rett inn i nettopp taket. Så hvorfor ikke gi deg selv noe annet å glo inn i enn en hvit, kjedelig flate? Gi taket en skikkelig farge! Er du av typen som trenger litt energi om morgenen, kan et blikkfang i taket også bidra til å gi deg litt energiboost. Hvis du vil prøve noe nytt, kan du også tapetsere taket – det kan gi en kul, personlig effekt på soverommet.

LES OGSÅ: Med taket som blikkfang

Oppdatert: 17.12.2019  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]