Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Trender

Få med deg de nyeste interiørtrendene og -tendensene.

Artikler

Dette er en farge som skaper en følelse av varme og komfort, og gir oss næring og energi i en konstant skiftende verden, skriver Pej-gruppen, som representerer det verdenskjente fargesystemet i Skandinavia.

Sølvaktig grønn, krydret honninggult og blågrønt blir garantert valgt til mange vegger i tiden som kommer, da de er «årets farger» for 2019. Kombinerer vi dem med tapet, ligger det an til å bli en fargerik og personlig sesong.

I sommer slo blomstermoten ut i fullt flor. Vi kledde oss i blomstrete kjoler, skjorter og bukser. De fleste var med på notene. Nå tar vi blomstermoten hjem.

Interiørarkitekt Maria Horgen og interiørfotograf og trendekspert Jorunn Tharaldsen har laget bok om tidløse farger for inspirere oss ut av gråsonen.

Hvis du oppdager en person som står med pannen mot et tre når du går i skogen, må du ikke bli urolig eller tilkalle hjelp. Det kan være en skogsbader du ser.

Oslo Design Fair er den store innkjøpsmessen for de som driver interiørbutikker her i landet. Vi besøkte høstmessen for noen dager siden, og her er noen smakebiter på hva vi kan vente å se i butikkene framover.

Nå er det mørkere gulv som gjelder, og gulv med mønstre som gjelder. Spesielt hos yngre huseiere er eksperimentelle løsninger populære, hevder trendeksperter.

Flere artikler

Relatert moodboards

Finn din nærmeste  

Tarkett annons