Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Porsgrund Bad annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Trender

Få med deg de nyeste interiørtrendene og -tendensene.

Artikler

Interiørarkitekt Maria Horgen og interiørfotograf og trendekspert Jorunn Tharaldsen har laget bok om tidløse farger for inspirere oss ut av gråsonen.

Hvis du oppdager en person som står med pannen mot et tre når du går i skogen, må du ikke bli urolig eller tilkalle hjelp. Det kan være en skogsbader du ser.

Oslo Design Fair er den store innkjøpsmessen for de som driver interiørbutikker her i landet. Vi besøkte høstmessen for noen dager siden, og her er noen smakebiter på hva vi kan vente å se i butikkene framover.

Nå er det mørkere gulv som gjelder, og gulv med mønstre som gjelder. Spesielt hos yngre huseiere er eksperimentelle løsninger populære, hevder trendeksperter.

Ruter, striper, blomster, fugler, trær eller dyreprint; vi ser dem overalt på tekstiler, tapet, sengetøy, kopper og kar. Men hvordan skal vi bruke dem for at det skal bli fint?

– Ja, mener sosialantropolog Gunn Helen Øye. Hun tror at velur, det myke, litt pusete tekstilet som nå brer om seg i de tusen hjem, har blitt så populært fordi vi er lei av at alt skal være så perfekt.

Et flott tregulv, enten det er heltre eller parkett, er drømmen for mange. Og nå vil flere og flere ha tregulv lagt i tradisjonelle, klassiske mønstre – tilpasset moderne interiør.

Flere artikler

Relatert moodboards

Finn din nærmeste  

HappyHomes annons