Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Byggma annons
Porsgrund Bad annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Søkresultat:

4985 treff på “”

Sorter resultat etter:

Innendørs

Mønster får parketten til å skinne litt ekstra. Nå utvides Noble-serien med parkettruter med børstet overflate og en fargesetting som gir en eksklusiv og moderne følelse. Velg mellom klassisk rutebredde og to ulike kvadratiske mønstre i en fargeskala fra helt lyst til helt mørkt!

Innendørs

Mørke farger var en selvfølge da soverommet skulle fargesettes. Samtidig måtte det ikke oppleves tungt eller dystert.

Innendørs

Soveværelset var sterkt preget av det brune 70-tallet, og nye eiere måtte gjøre noen grep før de tok det i bruk.

Innendørs

La gulvet flyte fra rom til rom, og opplev den harmoni det gir å innrede boligens ulike rom med helhetlig gulv.

Innendørs

Det er ikke alltid nødvendig å grunne veggen før du setter opp et tapet. Men har veggen en farge som avviker mye fra tapetet, bør du male før du tapetserer.

Offentlig miljø

Verdens mest miljøvennlige kjøpesenter ligger på Fornebu i Bærum kommune. Området er i vekst, og her bygges både boliger og kontorer, og utbyggingen av det gamle flyplassområdet preges av høye miljøambisjoner.

Offentlig miljø

Konseptet bak Rocka Møbler er å tilby skreddersydde, høykvalitative møbler i norsk stil, med italiensk preg. Til den nye butikken i Åsane ble det valgt et designgulv som står flott til møblene.

Offentlig miljø

I den nyoppussede elevrestauranten på Raufoss videregående skole, øver elevene på Restaurant- og matfag seg daglig i servering og matlagning. Restauranten er plassert i et tidligere tilfluktsrom, og er innredet og pusset opp for å ligne mest mulig et helt vanlig spisested.

Innendørs

– Tradisjon topper trend, så enkelt er det!, sier Finn Schjøll om hvorfor han pynter med rødt til jul.

Spørsmål og svar

Vi skal legge parkett på betonggulv der har vært parkett før. Men vår gulvlegger mener gulvet ikke er flatt nok, og at det vil være fare for "knirk". Men det var da aldri et problem tidligere. Hvorfor skal det bli et problem nå? Skal vi akseptere at gulvlegger ikke vil påta seg ansvar rundt dette, eller finne et annet firma?

Innendørs

Å stille spørsmålet «Hvilken glans har maling?» er omtrent på nivå med å spørre: «Hvor langt er et tau?» Maling kan nemlig enten være helmatt eller helblank – eller noe derimellom.

Innendørs

Et rom med bøker fra gulv til tak gir en helt spesiell atmosfære. Mangler du bøker? Du kommer langt med noen ruller tapet.

Innendørs

Her i nord er vi selvkronede mestere i kos og hygge. Nå har også britene oppdaget hyggen.

Innendørs

Skjolder synes mye bedre med mørke farger enn med lyse. Derfor er det noen ting du bør være ekstra oppmerksom på når du maler med en mørk veggmaling. Det handler om metode, underlag, verktøy og kvalitet.

Flere artikler

Beckers annons