Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Tak og listverk

Få tips og inspirasjon til maling og fornying av tak, samt gode råd om valg av listverk og ulike egenskaper.

Artikler

Når du skal male et gammelt, ubehandlet paneltak, trengs både kvistlakk, sperregrunning, grunning og toppstrøk. Men det finnes et alt-i-ett-produkt som gir taket riktig behandling med færrest mulig strøk.

Sorte lister har tatt landet med storm. Hotelltrenden er også kommet hjem til vanlige folk, sier interiørkonsulent Hilde Askedal Christiansen.

Du er ikke ferdig med oppussingen før listene er montert. Heldigvis finnes det løsninger for dører som er så enkle at alle kan klare det. Ferdigmalt, kappet og pakket i sett – enklere blir det ikke!

De er ofte det siste som kommer på plass når rommet pusses opp. De er kronen på verket. Her er guiden du trenger for å velge riktige lister.

Kun det beste er godt nok når håndverkeren skal opp i høyden og male det slette taket. Med en refleksfri, helhvit maling, som kan flekkpåføres med godt resultat også i rom med store lysinnslipp, legges det til rette for enkel påføring og fin finish.

Lei inn en maler for å ta hånd om taket i stuen. Da får du jobben gjort raskt, til en rimeligere penge enn du kanskje tror, og resultatet blir uten skjolder.

Det høres kanskje underlig ut, men faktum er at fargen i taket påvirker fargen på gulvet. Et mørkt tak får gulvet til å se mørkere ut enn det faktisk er.

Flere artikler

Finn din nærmeste