Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Ny og forbedret listefri løsning

  •  
  •   Publisert:
  Deco Systems
Mange drømmer om et moderne, elegant hjem med rene linjer. Og for å gjennomføre stilen, må det være listefritt rundt dører og vinduer.
Listefri løsning til vindu
ELEGANT: Deco Smygplate gir fine, listfrie overganger rundt dør og vindu, og skaper en elegant, stilren «look». Deco Systems

Listefrie løsninger har stått på toppen av mange ønskelister de siste årene. Det strammer opp og understreker den moderne, rene stilen mange drømmer om.

– Tidligere har listefritt vært forbundet med mye jobb og store kostnader. Men etter flere år med stor og økende interesse for listefrie løsninger, oppdager nå flere og flere at man ikke trenger gipsplate, hjørnejern, mye sparkling og pussing, forklarer Rune Tetlivold, daglig leder i Deco Systems.

De tok tak i problemstillingen for tre år siden, da de så interessen øke.

– Da kom vi opp med løsningen som gjør at håndverkeren sparer tid og du får fine, listfrie overganger. Den enkle og raske løsningen som erstatter foring og list, og som gir deg et solid støpt hjørne som ikke sprekker opp, kaller vi Deco Smygplate. Den gir deg en sømløs overgang rundt vinduer, forklarer Tetlivold.

Deco Smygplate for listefrie vinduer
ERSTATNING: Den enkle løsningen erstatter foring og list, og gir et solid støpt hjørne og sømløse overganger. Deco Systems

Nye og forbedrede løsninger

Deco Smygplate for listfrie vinduer
PRISVINNER: Deco Smygplate, «ARSTYL® LS1», vant konkurransen Red Dot Award i 2017 for sin designkvalitet. Nå tar Deco Systems smygplatene ett steg videre. Deco Systems

Deco Smygplate, med navnet fra produsenten NMC, «ARSTYL® LS1», vant den prestisjetunge designkonkurransen Red Dot Award for høy designkvalitet i 2017.

– Etter snart 200 000 leverte meter har vi nå videreutviklet smygplaten og kommet med to nye. Vi har fått mange tilbakemeldinger og har derfor laget en smygplate for vindu og en for dør, sier han.

Tåler tøffere påkjenning

Montere listefritt
ENKELT: Flere og flere oppdager at det er enkelt å få listefritt hjemme. Deco Systems

Nye Deco Smygplate WS1, som er en videreutvikling av den tidligere smygplaten for vinduer, er utviklet med hardere kjerne, slik at den tåler tøffere påkjenning.

– I tillegg passer den inn i vindussporet på 10 millimeter. Den er produsert i high density Polystyren, og er kledd med gipsplatepapir for enklere behandling, forklarer Tetlivold.

WS1 har mål på 55 millimeter på vegg og 220 millimeter på foringssiden, med lengde på 2,4 meter.

Vindu uten lister
LISTEFRITT: Med Deco Smygplate er det enkelt få det listefritt rundt vinduet. Og med den nye og forbedrete utgaven, tåler platen tøffere påkjenning. Deco Systems

Ny løsning for dør

Montere listfri løsning
SPARKEL OG REMSE: Maleren slipper å montere hjørneløsning. Her er det kun sparkling og remsing rundt vinduet. Deco Systems

Etterspørselen etter en enkel løsning for listefritt rundt dører, er nå besvart. Deco Smygplate WS2 er laget spesielt for å tilfredsstille de høye kravene til listefrie dører.

– Smygplaten er enda hardere enn WS1, men er ikke like bred på foringssiden, forteller Tetlivold.

Målene er 55 millimeter på vegg og 70 millimeter på foringssiden, med lengde på 2,2 meter.

Se også hvor enkelt det er å montere: https://www.decosystems.no/listefritt/

Dette ble brukt:

  • Deco Smygplate WS1 – DECO SYSTEMS
  • Deco Smygplate WS2 – DECO SYSTEMS
Les også Enkel problemløser til listfrie vinduer

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: