Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Enkel problemløser til listfrie vinduer

  Deco Systems
Listefritt er en trend, og spesielt ved bygging av hus i moderne stil ønsker mange rene linjer uten å bruke lister. I tak går dette rimelig greit, men rundt vinduer er listefri løsning forbundet med mye jobb og etterarbeidskostnader. Her er endelig en nyhet som løser problemet.
Listefrie vinduer gir et moderne inntrykk.
Listefrie vinduer gir et moderne inntrykk.

- Vi har fått svært mange positive tilbakemeldinger etter at vi lanserte produktet. Mange har savnet en enkel løsning på dette problemet, så det har blitt meget godt mottatt, sier Olaf Rimstad, daglig leder i Deco Systems, som leverer produktet.

Deco LC3 smygplate, som løsningen heter, erstatter både foring og gerikt i ett og samme produkt. Det er rett og slett en ferdig vinkel som monteres slik at den går i ett med gipsveggene. Når så overgangen mellom veggplatene og vindusvinkelen sparkles på vanlig måte, får man et solid hjørne uten noen synlige overganger – og det uten masse sparkling og pussing.

- Den kan også brukes som en solid listfri overgang mellom tak og vegg, forklarer Rimstad videre.

Aktuelt for proff og privat

Deco LC3 smygplate - slik ser den ut.
Deco LC3 smygplate - slik ser den ut.

Produktet levers i ferdig vinkel på 30 x 30 cm i en lengde på 2,6 m, og kappes ned til ønsket mål. Den monteres med lim til vindusspor, og skrus til lekter på vegg sammen med gipsplatene.

- I utgangspunktet er dette et håndverker-/proffprodukt som monteres sammen med vinduer/gips, men det er jo også en del handy privatpersoner som gjør denne jobben selv og som dermed kan gjøre jobben langt enklere, sier Rimstad.

Overgangene mellom veggplater og vinkellisten er helt usynlige etter vanlig sparkling.
Overgangene mellom veggplater og vinkellisten er helt usynlige etter vanlig sparkling.

Mer informasjon

Deco Systems

Les også Listefritt får anerkjent designpris

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her:
 
Tarkett annons