Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Listefritt får anerkjent designpris

Moderne hjem med rene linjer er drømmen for mange. Og da skal det være listefritt.

 • <b>DESIGNPRIS:</b> ARSTYL® LS1 vant nylig sin klasse for høy designkvalitet i den prestisjetunge internasjonale designkonkurransen Red Dot Award.

  Foto:

 • <b>LISTEFRITT:</b> Med ARSTYL® LS1 kan du enkelt få det listefritt rundt vinduet.

  Foto:

 • <b>MODERNE:</b> Mange ønsker rene linjer i de moderne hjemmene sine. Da er listefritt veien å gå.

  Foto:

Annonse
Annonse

– Det er ingen tvil om at det er mange som ønsker seg helt rene linjer uten bruk av lister i hjemmene sine. Dessverre har dette tidligere vært forbundet med mye jobb og store kostnader, og mange har savnet en enkel og rask løsning på problemet, sier Olaf Rimstad, daglig leder i Deco Systems.

Men nå har det blitt enklere enn noen gang å få det listefritt.

Problemløser for listefrie vinduer

– ARSTYL® LS1 Smygplate er et 2,40 meter langt hjørne som brukes i nybygg og ved renovering for listefri løsning rundt vinduer og dører. Det brukes i kombinasjon med gipsplater og fungerer som en rask løsning for solide og perfekte hjørner. Den raske monteringen og mindre sparkling og pussing sparer verdifull tid, forklarer Rimstad.

LISTEFRITT: Med ARSTYL® LS1 kan du enkelt få det listefritt rundt vinduet.

LISTEFRITT: Med ARSTYL® LS1 kan du enkelt få det listefritt rundt vinduet.

Moderne og sømløst

Det ferdig støpte hjørnet gir en solid sømløs overgang som erstatter foringen mot gipsplaten. I tillegg reduserer det dannelsen av sprekker.

– Hjørnet er produsert i polyuretan, som har høy tetthet og er et holdbart materiale med svært gode isolerende egenskaper. Det er viktig i en tid hvor det er høyt fokus på energivennlige og miljørettede løsninger, sier Rimstad, og legger til at en rekke større entreprenører allerede har tatt i bruk løsningen, og tilbakemeldingene har vært svært gode.

Internasjonal designpris

DESIGNPRIS: ARSTYL® LS1 vant nylig sin klasse for høy designkvalitet i den prestisjetunge internasjonale designkonkurransen Red Dot Award.

DESIGNPRIS: ARSTYL® LS1 vant nylig sin klasse for høy designkvalitet i den prestisjetunge internasjonale designkonkurransen Red Dot Award.

Nylig vant den innovative løsningen sin klasse i den prestisjetunge designkonkurransen Red Dot Award – for høy designkvalitet. Produktet er designet av Deco Systems og produsert i samarbeid med NMC, som er ledende innen utvikling og produksjon av polyuretan-produkter.

Over 5 500 produkter fra totalt 54 land har vært med å kjempe om Red Dot Award: Produkt Design 2017. Alle produktene gjennomgikk flere dager individuell vurdering av en uavhengig internasjonal ekspertjury. The Red Dot Award: Produkt Design representerer en av de mest anerkjente evalueringene for god design og innovasjon.

Utenfor boksen

– Vi tenker mye utenfor boksen for å tilpasse oss markedet som en problemløser til byggebransjen. Når folk ønsker renere linjer, må vi tilby løsninger som gir det, forteller Rimstad.

Oppdatert: 17.12.2019  

Red Dot Award:

 • Organisert av North Rhine-Westphalia Design Centre
 • En av verdens største designkonkurranser
 • Prisutdelingen vil finne sted 3. juli 2017 på Red Dot Gala i Essen
 • Vinner-produktene vil vises et helt år på Red Dot Design Museum Essen, som er verdens største museum for moderne design

Mer informasjon:

Deco Systems

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Tarkett annons
Annonse
Tarkett annons
[Some text some message]