Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Listefritt får anerkjent designpris

  •  
  •   Publisert:
MODERNE: Mange ønsker rene linjer i de moderne hjemmene sine. Da er listefritt veien å gå.   Deco Systems
Moderne hjem med rene linjer er drømmen for mange. Og da skal det være listefritt.

– Det er ingen tvil om at det er mange som ønsker seg helt rene linjer uten bruk av lister i hjemmene sine. Dessverre har dette tidligere vært forbundet med mye jobb og store kostnader, og mange har savnet en enkel og rask løsning på problemet, sier Olaf Rimstad, daglig leder i Deco Systems.

Men nå har det blitt enklere enn noen gang å få det listefritt.

Problemløser for listefrie vinduer

– ARSTYL® LS1 Smygplate er et 2,40 meter langt hjørne som brukes i nybygg og ved renovering for listefri løsning rundt vinduer og dører. Det brukes i kombinasjon med gipsplater og fungerer som en rask løsning for solide og perfekte hjørner. Den raske monteringen og mindre sparkling og pussing sparer verdifull tid, forklarer Rimstad.

<b>LISTEFRITT:</b> Med ARSTYL® LS1 kan du enkelt få det listefritt rundt vinduet.
LISTEFRITT: Med ARSTYL® LS1 kan du enkelt få det listefritt rundt vinduet.

Moderne og sømløst

Det ferdig støpte hjørnet gir en solid sømløs overgang som erstatter foringen mot gipsplaten. I tillegg reduserer det dannelsen av sprekker.

– Hjørnet er produsert i polyuretan, som har høy tetthet og er et holdbart materiale med svært gode isolerende egenskaper. Det er viktig i en tid hvor det er høyt fokus på energivennlige og miljørettede løsninger, sier Rimstad, og legger til at en rekke større entreprenører allerede har tatt i bruk løsningen, og tilbakemeldingene har vært svært gode.

Internasjonal designpris

<b>DESIGNPRIS:</b> ARSTYL® LS1 vant nylig sin klasse for høy designkvalitet i den prestisjetunge internasjonale designkonkurransen Red Dot Award.
DESIGNPRIS: ARSTYL® LS1 vant nylig sin klasse for høy designkvalitet i den prestisjetunge internasjonale designkonkurransen Red Dot Award.

Nylig vant den innovative løsningen sin klasse i den prestisjetunge designkonkurransen Red Dot Award – for høy designkvalitet. Produktet er designet av Deco Systems og produsert i samarbeid med NMC, som er ledende innen utvikling og produksjon av polyuretan-produkter.

Over 5 500 produkter fra totalt 54 land har vært med å kjempe om Red Dot Award: Produkt Design 2017. Alle produktene gjennomgikk flere dager individuell vurdering av en uavhengig internasjonal ekspertjury. The Red Dot Award: Produkt Design representerer en av de mest anerkjente evalueringene for god design og innovasjon.

Utenfor boksen

– Vi tenker mye utenfor boksen for å tilpasse oss markedet som en problemløser til byggebransjen. Når folk ønsker renere linjer, må vi tilby løsninger som gir det, forteller Rimstad.

Red Dot Award

  • Organisert av North Rhine-Westphalia Design Centre
  • En av verdens største designkonkurranser
  • Prisutdelingen vil finne sted 3. juli 2017 på Red Dot Gala i Essen
  • Vinner-produktene vil vises et helt år på Red Dot Design Museum Essen, som er verdens største museum for moderne design

Mer informasjon

Deco Systems

Les også Enkel problemløser til listfrie vinduer

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: