Kategorier
Meny
Konto
Annonse

Lister seg på badet

cloud_download
fullscreen
 • Lister seg på badet

  Foto: Chera Westman/ifi.no, Deco Systems

 • Lister seg på badet

  Foto:

 • Lister seg på badet

  Foto:

 • Lister seg på badet

  Foto:

Listene er prikken over i-en i ethvert rom. Og på badet gjelder det å velge noen som tåler vann.

Annonse
<p><b>DÅRLIG:</b> Listverk i tre vil etterhvert begynne å flasse og råtne hvis det utsettes for mye vann. (Foto: Chera Westman/ifi.no)</p>

DÅRLIG: Listverk i tre vil etterhvert begynne å flasse og råtne hvis det utsettes for mye vann. (Foto: Chera Westman/ifi.no)

Vann og treverk er ikke bestevenner. Hvis lister i tre utsettes for vann over en periode, vil treverket begynne å råtne og malingen kan flasse av. Det er ikke særlig heldig. Derfor er det mange som dropper listverk på badet – i hvert fall på gulvet. Men mange ønsker seg, av god grunn, lister også i dette rommet. Listverk lager pene overganger mellom vegg og gulv/tak og setter den siste «finishen» på rommet. Omrammingen rundt baderomsdøren bør også tåle fukt. Da er det uproblematisk å montere den helt ned mot baderomsgulvet. 

Smart materiale
<p><b>VARIG LØSNING:</b> Listverk i HD polystyren tåler vann og hverken krymper eller sprekker opp. (Foto: Deco Systems)</p>

VARIG LØSNING: Listverk i HD polystyren tåler vann og hverken krymper eller sprekker opp. (Foto: Deco Systems)

Heldigvis finnes det da alternativer for deg som gjerne vil ha lister på badet. Listverk i HD polystyren er laget for å tåle vann. Kunstmaterialet er lett og hardt, og det hverken krymper eller sprekker opp. Da slipper du å bekymre deg for flassende maling og råtnende treverk.  

Enkel montering

Lister i HD polystyren er i tillegg svært enkle å montere. De monteres med lim, slik at du unngår spikerhull helt. Det betyr at du ikke får noen hull i membranen og du slipper i tillegg etterarbeidet med å sparkle spikerhullene.

Selv om listverket i seg selv tåler vann, er det veldig viktig å påse at det er helt tett bak listene. Listene alene gjør ikke overgangen helt vanntett.

Mer informasjon

Mer informasjon:

Deco Systems

keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up
Annonse
Yo, you had better fill this out, it's required.
Annonse

Siste artikler

Annonse
[Some text some message]