Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Male plast og metall

Artikler

Har du et par lysestaker som har sett sine beste dager? Eller kanskje en rusten lysekrone? På bare noen minutter kan gammelt skrot bli til nye skatter. Spray det i julens farger, og du har julepynt som ikke bare ser flunkende nytt ut, men som også er miljøvennlig og rimelig.

Er du en av mange som søker noe unikt til interiøret? En rusten vegg i stua, en bronsekrakk, bilderammer og lysestaker i kobber - en ny verden av muligheter åpnes nå som vi kan male med metalleffekt.

Enten du foretrekker pensel eller sprayboks, er lakk en enkel måte for å gi ny glans til blant annet sykler, hagemøbler, felger og kurver.

Har du et hus med originale ribberadiatorer har du ganske sikkert en god varmekilde. Men dersom den i årenes løp har fått mange strøk maling som etter hvert både flasser og blitt misfarget er den kanskje mer varm enn vakker. Men det finnes råd.

Finn din nærmeste  

Tarkett annons