Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Beis/lakk innendørs

Panelbeis, panellakk, interiørbeis, panellysner – Her er alt du trenger å vite om transparente behandlinger innendørs.

Artikler

Vegger med synlige kvister og årringer inne har blitt urbant og trendy. Hos Tyrilin møter de trenden med nye farger og inspirasjonsmateriell.

Beis er en transparent behandling, der tremønsteret skal synes gjennom fargen. Det er en litt annen teknikk å påføre beis enn maling. I denne videoen kan du se hvordan du beiser nytt, ubehandlet panel.

Når du bruker beis, er det håndlaget til den som fører verktøyet som bestemmer hvordan resultatet blir. Uansett om du beiser panel inne eller terrassebord ute, bør arbeidsoppgavene deles på en smart måte.

Tre år med iherdig egeninnsats har gjort den gamle hytta nesten ugjenkjennelig, i all sin nyoppussede prakt.

Med panelbeis, panellakk og interiørbeis setter du enkelt farge til, eller lysner, innvendig panel. For å sikre deg mot uønsket slitasje på utsatte steder, kan de transparente behandlingene forsegles med en klar lakk som gjør flaten mer robust og vaskbar.

Flere artikler

Finn din nærmeste  

Tarkett annons