Kategorier

Meny

Konto

Gjett hva vi har malt!

Med maling på sprayboks er det lett å forvandle gamle ting til noe helt nytt. Vi spraymalte to gamle ting – kan du se hvilke de er?

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Gjett hva vi har malt!

Foto: Quick Bengalack/Scanox

Med maling på sprayboks er det lett forvandle gamle ting til noe helt nytt. I den lokale gjenbruksbutikken fikk vi to utdaterte saker gratis. På tre minutter forvandlet vi disse til moderne interiørdekor.

Godt forarbeid er selve nøkkelen til et godt resultat, men her var alt vi trengte å gjøre å tørke av pottene før vi sprayet dem. Etter tre minutters arbeid med Quick Bengalack på sprayboks i fargen 153 Sort Silkematt, hadde den gule potteskjuleren og den grønne krukken gått gjennom et hamskifte.

Dele på Pinterest Quick Bengalack Sort Silkematt

Foto: Quick Bengalack/Scanox

GRATIS BLE GULL VERDT: To potter fikk vi gratis på vår lokale gjenbruksbutikk. Vi sprayet dem med Quick Bengalack Sort Silkematt og fikk to flotte nye interiørgjenstander.

Mindre bruk og kast

Gjenbruk er både miljøvennlig og enkelt med Quick Bengalack, sier Christina Treichel Hanevold hos Quick Bengalack som nylig har oppdatert serien med spraymalinger med farger som sklir rett inn dagens interiørmote.

Quick Bengalack Universallakk Spray kan brukes på gjenstander i metall, tre og hardplast. Spray er ideelt for mindre gjenstander med mange kriker og kroker. Quick Bengalack finnes i en rekke flotte ferdigfarger, og bare fantasien setter grenser for hva du kan fornye. På spann kan du også få blandet til den fargen du ønsker.

Dele på Pinterest Quick Bengalack fungerer nesten som trylleri

Foto: Quick Bengalack/Scanox

SOM TRYLLERI: Det er potten med blomstene og potten mellom duftlyset og stearinslyset som er spraylakket. Quick Bengalack fungerer nesten som trylleri!

Spraymaling på 1-2-3

  1. Rist flasken godt.
  2. Press uttrykkeren ned med et godt og jevnt trykk. Om du trykker for forsiktig kan lakken komme ujevnt ut.
  3. Hold flasken på 30 centimeters avstand når du sprayer for å unngå at det renner.

Dette ble brukt

Quick Bengalack, 153 Sort Silkematt – SCANOX

LES OGSÅ
Mer informasjon

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]