Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Beslagsboden annons
Annonse
Beslagsboden annons

Slik lager du hjemmelaget påskepynt

Det er både morsomt og miljøvennlig å lage hjemmelaget påskepynt. I tillegg kan det gjøres raskt og enkelt, perfekt hvis du er ute i siste liten.

 • <b>PÅSKE:</b> Personlig og herlig med hjemmelagde påskeegg.

  Foto: Casco

 • <b>KNAPP:</b> Når du fester knapper og andre små detaljer, påfører du limet direkte på gjenstandene før du fester dem til egget. Her brukes Casco smeltelim og smeltelimpistol.

  Foto: Casco

 • <b>GARNEGG:</b> Dekorativt og personlig med garnegg! Påfør limet på egget først, og fest deretter garnet. Her brukes Casco smeltelim og smeltelimpistol.

  Foto: Casco

 • <b>GULT:</b> Denne lysestaken har gått fra å være sort og litt standard, til å bli en lekker gul detalj. Det er brukt Quick Bengalack i fargen Signal Gul.

  Foto: Quick Bengalack

 • <b>SPRAY:</b> Med litt gul spraymaling har du lekker pynt til påske og resten av året. Her er brukt Quick Bengalack.

  Foto: Quick Bengalack

Annonse
Annonse

I påsken liker vi å få utløp for kreativiteten, og mange av oss lager vår egen påskepynt. Det er miljøvennlig, rimelig, enkelt og gøy – og noe du fint kan gjøre både alene eller sammen med de små. Og har du en enkel smålimpistol og en boks med gul spraymaling, kan du finne det andre du trenger i skapet hjemme. 

Spray det gult!

Quick Bengalack lysestake

GULT: Denne lysestaken har gått fra å være sort og litt standard, til å bli en lekker gul detalj. Det er brukt Quick Bengalack i fargen Signal Gul.
(Quick Bengalack)

Enten det er gamle blomsterpotter, lysestaker, egg eller telysholdere, kan de fornyes med spraymaling. Det er enkelt og gir stor forandring. Kjøp deg en boks med gul spraymaling, og spray det du vil til påske! Det meste kan også stå året rundt, og friske opp i hjemmet.

Slik gjør du det:

 • Vask gjenstanden og tørk av.
 • Tape på eventuelt mønster du ønsker.
 • Spray på ca. 30 centimeter avstand, og bruk heller flere strøk enn ett tykt, så du unngår sig. Stå gjerne utendørs og pass på at du ikke sprayer på ting rundt deg.
 • La det tørke, ta av eventuell tape, og vipps så har du ny påskepynt!


Quick Bengalack påskepynt

SPRAY: Med litt gul spraymaling har du lekker pynt til påske og resten av året. Her er brukt Quick Bengalack.
(Quick Bengalack)

Fest dekor på eggene!

Lag påskepynt egg

GARNEGG: Dekorativt og personlig med garnegg! Påfør limet på egget først, og fest deretter garnet. Her brukes Casco smeltelim og smeltelimpistol.
(Casco)

Med en liten limpistol og smeltelim, kommer du langt. Rot fram garn, gavepapir, knapper, gavebånd, perler eller annet du finner i skuffen, og rett og slett lim det på et egg! Det tørker raskt og er enkelt i bruk – og du får personlig påskepynt på null komma niks.

Slik gjør du det:

 • Blås alle eggene tomme.
 • Sett de i eggeglass, det gjør det enklere å få på pynten.
 • Til garnegg starter du i toppen og påfører limet på deler av egget, så fester du garnet. Jobb deg nedover og bytt eventuelt på ulike garn for å lage mønster.
 • Bruker du knapper, perler eller andre småting, ha limet direkte på detaljene før du fester dem på egget. 

Lim og spray i vei!


Lim knapper på påskeegg

KNAPP: Når du fester knapper og andre små detaljer, påfører du limet direkte på gjenstandene før du fester dem til egget. Her brukes Casco smeltelim og smeltelimpistol.
(Casco)

Oppdatert: 08.01.2021  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]