Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Tarkett annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Rask og enkel påskepynt

  •  
  •   Publisert:
  Casco
Det er både morsomt og miljøvennlig å lage egen påskepynt. I tillegg kan det gjøres raskt og enkelt, perfekt hvis du er ute i siste liten.

I påsken liker vi å få utløp for kreativiteten, og mange av oss lager vår egen påskepynt. Det er miljøvennlig, rimelig, enkelt og gøy – og noe du fint kan gjøre både alene eller sammen med de små. Og har du en enkel smålimpistol og en boks med gul spraymaling, kan du finne det andre du trenger i skapet hjemme. 

Spray det gult!

Quick Bengalack lysestake
GULT: Denne lysestaken har gått fra å være sort og litt standard, til å bli en lekker gul detalj. Det er brukt Quick Bengalack i fargen Signal Gul. Quick Bengalack

Enten det er gamle blomsterpotter, lysestaker, egg eller telysholdere, kan de fornyes med spraymaling. Det er enkelt og gir stor forandring. Kjøp deg en boks med gul spraymaling, og spray det du vil til påske! Det meste kan også stå året rundt, og friske opp i hjemmet.

Slik gjør du det:

  • Vask gjenstanden og tørk av.
  • Tape på eventuelt mønster du ønsker.
  • Spray på ca. 30 centimeter avstand, og bruk heller flere strøk enn ett tykt, så du unngår sig. Stå gjerne utendørs og pass på at du ikke sprayer på ting rundt deg.
  • La det tørke, ta av eventuell tape, og vipps så har du ny påskepynt!

Quick Bengalack påskepynt
SPRAY: Med litt gul spraymaling har du lekker pynt til påske og resten av året. Her er brukt Quick Bengalack. Quick Bengalack

Fest dekor på eggene!

Lag påskepynt egg
GARNEGG: Dekorativt og personlig med garnegg! Påfør limet på egget først, og fest deretter garnet. Her brukes Casco smeltelim og smeltelimpistol. Casco

Med en liten limpistol og smeltelim, kommer du langt. Rot fram garn, gavepapir, knapper, gavebånd, perler eller annet du finner i skuffen, og rett og slett lim det på et egg! Det tørker raskt og er enkelt i bruk – og du får personlig påskepynt på null komma niks.

Slik gjør du det:

  • Blås alle eggene tomme.
  • Sett de i eggeglass, det gjør det enklere å få på pynten.
  • Til garnegg starter du i toppen og påfører limet på deler av egget, så fester du garnet. Jobb deg nedover og bytt eventuelt på ulike garn for å lage mønster.
  • Bruker du knapper, perler eller andre småting, ha limet direkte på detaljene før du fester dem på egget. 

Lim og spray i vei!

Lim knapper på påskeegg
KNAPP: Når du fester knapper og andre små detaljer, påfører du limet direkte på gjenstandene før du fester dem til egget. Her brukes Casco smeltelim og smeltelimpistol. Casco
Les også Spraylakker juledekoren

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: