Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Tarkett annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Male taket

Artikler

Lei inn en maler for å ta hånd om taket i stuen. Da får du jobben gjort raskt, til en rimeligere penge enn du kanskje tror, og resultatet blir uten skjolder.

Taket på soverommet er nok det taket i boligen du ser mest av. Hadde det ikke vært deilig å kunne stirre inn i noe annet enn en hvit flate?

Det finnes mange muligheter når det kommer til taket på barnerommet. Mal det i en sprek farge, heng opp et tapet eller mal kule mønstre - tenk utenfor den hvite, ensfargede boksen!

Mellom hver store oppussing, bruker vi lite tid på å forandre baderommet. Noen nye håndklær, et nytt teppe eller en ny skittentøyskurv kan bringe nytt liv til rommet. Enda større effekt får det om vi setter farge på en stor flate – nemlig taket!

Hvordan maler man egentlig et slett tak av gips? Hvor skal man begynne? Og hvilken vei skal malingen påføres? I denne videoen viser Jordan hva som gir best resultat.

Mange kvier seg for å male taket – med en viss grunn! Men med riktig verktøy, gode arbeidsmetoder og kvalitetsmaling vil jobben være både enklere og raskere enn fryktet. Her er ekspertenes beste tips.

Med mer farge på veggen oppstår en liten utfordring ved maling av tak - både "Bomull" og "Eggehvitt" kan fremstå som for gule. Spør derfor gjerne etter andre hvitfarger til tak og listverk.

Å male tak sees ofte som en slitsom og vanskelig oppgave. Disse tre tipsene vil gjøre det enklere for deg å få til et flott resultat!

Har du et gammelt tak av furupanel som er mørkt og trist? Eller setter du opp et nytt? Å male taket kan føles som stor jobb - spesielt med farge som renner nedover armen og på klærne. Nå finnes det en løsning som gjør det enkelt å male om.

Flere artikler

Finn din nærmeste