Porsgrund Bad annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Barnerom

På barnerommet er det lov å leke seg! Få inspirasjon og gode og kreative tips til fargevalg og overflater når rommet skal pusses opp.

Artikler

Når det skal legges nytt gulv på barnerommet, er de praktiske egenskapene selvfølgelig viktige. Men husk at det også er lov å leke seg med farger og design!

Innred barnas rom på deres premisser, men la interiøret allikevel henge sammen med resten av boligen. Med tapeter fra Fionas nye kolleksjon ”Little World”, er det enkelt å få et stilrent rom med avdempede farger som fortsatt er lekent og personlig.

Tavlemaling er morsomt og praktisk for både store og små. Lag en ukesmeny på kjøkkenet, en kalender i entreen eller en tegnetavle på barnerommet. Og tavlen behøver ikke å være sort – du får nemlig tavlemaling i alle regnbuens farger!

Det finnes mange muligheter når det kommer til taket på barnerommet. Mal det i en sprek farge, heng opp et tapet eller mal kule mønstre - tenk utenfor den hvite, ensfargede boksen!

Mange små begynner på skolen i disse uker. Da trenger de en god leksekrok. Her er tre smarte tips for å skape en personlig og praktisk arbeidsplass.

Flere artikler

Relatert moodboards

Finn din nærmeste  

Beckers annons