Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Barnerom

På barnerommet er det lov å leke seg! Få inspirasjon og gode og kreative tips til fargevalg og overflater når rommet skal pusses opp.

Artikler

I barnas rom er det fritt frem for å leke også med farger. Gi kreativiteten spillerom og bli inspirert av fargepaletten Fun & Playful til å skape rom for både fantasi og lek.

Nå er det ikke lenge til mange spente små skal begynne på skolen. Da melder det seg et behov for en god plass å gjøre lekser. Her er 4 smarte tips for å få barnerommet klart til skolestart.

Sønnen er svært opptatt av løver og tegneseriehelter, og mor lot seg inspirere av dette da hun pusset opp gutterommet og valgte farger. Den varmgule fargen fant hun opp selv, og har døpt den til «Lion Heart». Nå inngår den i Nordsjös digitale palett Nordic Colours 2018.

Når det skal legges nytt gulv på barnerommet, er de praktiske egenskapene selvfølgelig viktige. Men husk at det også er lov å leke seg med farger og design!

Innred barnas rom på deres premisser, men la interiøret allikevel henge sammen med resten av boligen. Med tapeter fra Fionas nye kolleksjon ”Little World”, er det enkelt å få et stilrent rom med avdempede farger som fortsatt er lekent og personlig.

Flere artikler

Relatert moodboards

Finn din nærmeste  

interiorkupp annons