Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Barnerom

På barnerommet er det lov å leke seg! Få inspirasjon og gode og kreative tips til fargevalg og overflater når rommet skal pusses opp.

Artikler

En fargerik omgivelse gir barneselskapet ekstra energi. Med spreke farger på møbler og tilbehør som matcher festens tema, blir hagefesten vellykket.

Skal du velge en farge som gir energi eller som virker beroligende på barnerommet? Og skal barnet få velge selv? Her er ekspertenes tips.

Moderne arkitektur innebærer ofte små soverom. Med rause sosiale soner kan barna likevel ha god plass til lek og lekser.

Snart skal mange spente små begynne på skolen. Enten det er for første gang eller de rykker opp et trinn, er det behov for en god lekseplass. Her er tipsene som gjør barnerommet klart til skolestart.

I barnas rom er det fritt frem for å leke også med farger. Gi kreativiteten spillerom og bli inspirert av fargepaletten Fun & Playful til å skape rom for både fantasi og lek.

Nå er det ikke lenge til mange spente små skal begynne på skolen. Da melder det seg et behov for en god plass å gjøre lekser. Her er 4 smarte tips for å få barnerommet klart til skolestart.

Sønnen er svært opptatt av løver og tegneseriehelter, og mor lot seg inspirere av dette da hun pusset opp gutterommet og valgte farger. Den varmgule fargen fant hun opp selv, og har døpt den til «Lion Heart». Nå inngår den i Nordsjös digitale palett Nordic Colours 2018.

Flere artikler

Relatert moodboards

Finn din nærmeste  

Tarkett annons