Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Tarkett annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Slik gjøres det

Lag paradis på gulvet med maskeringsteip

  •  
  •   Publisert:
  Mari Andersen Rosenberg/ifi.no
Her viser vi hvordan du enkelt kan lage paradis på gulvet på barnerommet. Alt du trenger er en rull maskeringsteip!
Paradis på gulvet
MORO: Paradis er moro for de små, og enkelt for de voksne å lage. Mari Andersen Rosenberg/ifi.no

Bare kreativiteten setter grenser for hva du kan gjøre med en rull med teip. Maskeringsteip kan nemlig brukes til mye mer enn å dekke for flater du ikke vil få maling på. Overrask minstemann i huset med et paradis midt på soverommet! Da blir det nok god stemning i heimen.

Velg teip med omhu

Paradis av maskeringsteip er definisjonen på billig lek. Det koster nesten ingenting og det er latterlig enkelt å lage. Men så mye glede det gir de små!

Det eneste du trenger er en rull med teip, en saks eller liten brytebladkniv og eventuelt en målestokk for å få rutene like.

Bruk en teip med mindre aggressivt lim, særlig om du har lakkert gulv – da må du være ekstra varsom, så lakken ikke ødelegges. Det finnes ekstra sensitive teiper, som er egnet til bruket.

Paradis på gulvet på barnerommet
SENSITIV: Bruk en sensitiv maskeringsteip, så gulvet ikke tar skade. Mari Andersen Rosenberg/ifi.no

Slik gjør du det:

Lage paradis av maskeringsteip
TEIP I VEI: Du trenger ikke så mye mer enn en rull med maskeringsteip for å lage kreativ dekor på barneromsgulvet. Mari Andersen Rosenberg/ifi.no

Det eneste du trenger å gjøre er å bestemme deg for hvor store rutene skal være, og måle opp med målestokken hvis du vil ha rutene helt korrekte. Tilpass paradiset til størrelsen på rommet. Deretter er det bare å teipe i vei, og kutte av tapen med saks eller brytebladkniv på endene av rutene mens du holder på.

Det er heller ikke bare paradis du kan lage på gulvet – hva med en bilbane, eller kanskje navnet til poden? På barnerommet er det lov til å slå seg løs.

Les også Fargerikt barnerom uten knallfarger

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Slik gjøres det

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: