Porsgrund Bad annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Lek deg med barneromsgulvet

  •  
  •  
KLIKK: Med klikklinoleum kan du sette sammen fliser i ulike farger for å få et helt unikt gulv. Her er det brukt Marmoleum...   Bilder av: Beckers, Forbo Flooring, Gerflor, Golvabia, Musum Interiør, Tarkett
Når det skal legges nytt gulv på barnerommet, er de praktiske egenskapene selvfølgelig viktige. Men husk at det også er lov å leke seg med farger og design!
Klikklinoleum på barnerommet
KLIKK: Med klikklinoleum kan du sette sammen fliser i ulike farger for å få et helt unikt gulv. Her er det brukt Marmoleum klikk fra Forbo Flooring. (Foto: Forbo Flooring)

I tillegg til at det helst skal være komfortabelt, varmt, slitesterkt, enkelt å rengjøre og ha gode akustiske egenskaper, kan gulvet på barnerommet med fordel også ha et lekent design. Her skal minstemann i huset bo, så her kan du tillate deg å skeie ut litt ekstra med interiøret. Det gjelder også på gulvet.

Og designet trenger ikke å vike for de praktiske egenskapene – det er fullt mulig å få begge deler! 

Her kan du lese om hva du bør tenke på når du skal velge gulv til barnerommet.

Teppefliser på barnerommet
TEPPEFLISER: Med teppefliser på barnerommet får du et komfortabelt gulv, som også kan settes sammen i lekne mønstre. (Foto: Musum Interiør)

Mange muligheter

Vinylbelegg på barnerommet
VINYL: Vinylbelegg tåler tøff bruk og kommer i tillegg i mange kule design, som passer de voksne så vel som barna i familien. (Foto: Gerflor)

Det finnes mange muligheter for deg som vil ha et gulv som både innehar gode praktiske egenskaper og som kan gi et morsomt, unikt og lekent uttrykk på barnerommet. Hva du velger å gå for, kommer an på hvilke egenskaper du setter høyest. 

Vi har plukket ut noen forskjellige alternativer. La deg inspirere og tenk gjennom hva som er viktigst når gulvet på barnerommet skal legges.

Malt tregulv på barnerommet
MALT: Har du tregulv på barnerommet, ligger det mye muligheter i noen malingspann. Mal et kult mønster eller del gulvet i to. (Foto: Beckers)
Malt tregulv på barnerommet
FARGE: Hva med å male tregulvet i barnets favorittfarge? (Foto: Beckers)
Vinylgulv på barnerommet
HOLDBART: Gulvet trenger ikke "ta helt av" for å gi en unik look til rommet. (Foto: Tarkett)
Les også Vær kreativ på barnerommet

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Kommentarer

Mer Innendørs

Nyeste artikler

TilTak annons