Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Fargerikt barnerom uten knallfarger

Den gule stolen har fargen 2584 Humble Buttercup.   Nordsjö
Barn liker farger. Men med kulørtsterke farger kan det fort bli litt for mye av det gode. Med bleke pasteller får du et kreativt barnerom uten at fargene tar over.
De store veggflatene er malt med den svalt mintgrønne fargen 0578 Clouds.
De store veggflatene er malt med den svalt mintgrønne fargen 0578 Clouds.

Alt for mange barnerom preges av foreldrenes smak og stil, og innredes som en forlengelse av stueinteriøret. Men barn liker farger, og trives bedre i en kulørt omgivelse fremfor rom med nyanser av grått og hvitt.

Det er fullt mulig å innrede med farger, uten å skape kaos. Med lette og duse pasteller, og enkelte sterkere fargeinnslag kan man tilrettelegge for både ro og kreativ lek. 

Farger for barn

Sengen er malt i 0583 Pretty Pink.
Sengen er malt i 0583 Pretty Pink.

– Vi har tatt frem en palett som mange kan like, og som passer godt til barnerom, forteller Mette Dahl, markedsansvarlig hos malingleverandøren Nordsjö.

– Barneromsfargene er typiske «gladfarger» i pasteller, som gir et lekent og lekkert rom uten å fremtre som knallfarger, sier hun.

Aksentfarger

Fargen på den gule stolen heter 2584 Humble Buttercup, og oppslagstavlen er malt i fargen 3433 Happy Heather.
Fargen på den gule stolen heter 2584 Humble Buttercup, og oppslagstavlen er malt i fargen 3433 Happy Heather.

De store veggflatene er malt med den svalt mintgrønne fargen 0578 Clouds, og møblene i 0583 Pretty Pink samt en stol i den gule 2584 Humble Buttercup.

Et dekorativt felt, som fungerer som oppslagstavle, fikk en sterkere aksentfarge – 3433 Happy Heather. Plutselig er du i barnas magiske verden der du kan benytte anledningen til å utfolde deg fritt. Her kan du gi plass for lekende eventyr og rampete mesterverk.

Vaskbar, matt maling

Malingen som er brukt til veggene, er et nytt produkt, og spesielt utviklet for bruk i miljøer som krever en ekstra vaskbar overflate, som for eksempel i kjøkken, entré og barnerom. Perform Easy2clean er en vanntynnet maling med glans 10 som gir en smussavvisende og vaskbar overflate. Malingen kan brukes på puss, betong, lettbetong, glassfiber/slettvegg og bygningsplater som spon, gips osv.

– Den malte flaten får en hard og smussavvisende flate, der du ikke risikerer å polere opp glans om du må gni når du vasker. Det kan være tilfelle med andre matte malinger, sier Mette Dahl.

Møblene er malt med Ambiance Superfinish som gir et hardt og slitesterkt resultat.

Perform Easy2clean er en vanntynnet maling med glans 10 som gir en smussavvisende og vaskbar overflate
Perform Easy2clean er en vanntynnet maling med glans 10 som gir en smussavvisende og vaskbar overflate

Mer informasjon

Nordsjö

Les også Colour of the year 2016 er Ochre Gold

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: