Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Bad og toalett

Skal du pusse opp bad og toalett? Her får du gode råd og inspirasjon til fornyelse av våtrom.

Artikler

Hvis det oppstår en vannlekkasje hos deg, er første bud å skru igjen hovedkrana. Men vet du hvor den er?

Velger du vinyl på badet, får du en fuktsikker og prisgunstig løsning. Et pent bad som er lett å holde rent, får du på kjøpet. – Etter mitt skjønn bør alle velge vinylbelegg, sier gulvekspert Espen Josten.

På bad og kjøkken gjør terrazzofliser nå inntog på bred front. Det grafiske, spettete sort-hvite gulvet finnes nå som moderne fliser, en bedre variant for boliger enn det tradisjonelle, støpte materialet som bør impregneres.

«BAU» er monstermessen som viser siste skrik innen arkitektur, bygningsmaterialer og byggesystemer. – Her står nye kunder i kø, smiler Emil Lindèn fra Bergo Concept.

På møte- og eventsenteret X Meeting Point er alt av fasiliteter og teknologi av ypperste klasse. Sanitærsystemet er intet unntak.

I en hektisk hverdag trenger vi en plass der vi kan koble av og finne roen – der vi kan pleie sjela. Vi vil ha vårt eget hjemmespa.

Rent, praktisk, tett, trygt og lekkert – fem egenskaper baderommet bør ha. Her er fem tips som bidrar til å oppfylle kravene.

Jevnlig, riktig rengjøring av badet er viktig. Ikke bare ser det penere ut og lukter bedre, det bidrar også til å holde borte uønskede gjester, som mugg og sopp.

Flere artikler

Relatert moodboards

Finn din nærmeste  

Tarkett annons