Porsgrund Bad annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Bad og toalett

Skal du pusse opp bad og toalett? Her får du gode råd og inspirasjon til fornyelse av våtrom.

Artikler

Mange ønsker seg sitt eget «hjemmespa» – et sted der man kan koble av og pleie kropp og sjel. Her er åtte trinn til hvordan du kan få spaopplevelsen hjemme.

Med et dusjtoalett fra Geberit får du et (under)liv i sus og dus. – Det er helt sant. Rent vann føles, og rengjør bedre enn tørt toalettpapir, sier Wenche Sydhagen.

Skal du pusse opp badet, er det i hovedsak to ulike gulv du har å velge mellom. Både fliser og vinyl gir tette våtromsgulv, men med noen viktige forskjeller du bør være klar over.

Vi har en gammel tømmervegg på badet. Den er vis-a-vis dusjsonen, og det kan komme noen vanndråper her, men ikke direkte. Vi vil være på den sikre siden, og tenkte å lakkere den delen. Hva anbefaler dere?

Du trenger ikke å ha et bad på størrelse med den lokale svømmehallen for å få luksusfølelsen du leter etter. Med et elegant dusjtoalett som utnytter plassen optimalt, får du spafølelsen inn også på de små badene.

Tre er på full fart tilbake i interiørene. Med synlig kvist og årringer skaper vi kos og hygge med klare assosiasjoner til naturen.

Det finnes mange alternativer for overflatene på badet – så kanskje det er på tide å tenke litt nytt? Med våtromstapet i flotte design kan du lage et trendy og personlig uttrykk.

Flere artikler

Relatert moodboards

Finn din nærmeste  

Norsol annons