Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Derfor bør du velge skandinavisk baderomsinnredning

Baderomsinnredninger bør tåle å bli utsatt for luftfuktighet, gå i stil med interiøret og ha romslig plass til oppbevaring. Velger du baderomsinnredning av god, skandinavisk kvalitet, får du et ekstra holdbart og bærekraftig bad.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Derfor bør du velge skandinavisk baderomsinnredning

Foto: Svedbergs/Rørkjøp

Oppussing av badet er en stor investering, og noe vi gjør med tiårs mellomrom. Derfor er det viktig å velge materialer og baderomsinnredning som tåler tidens tann. Er møblene i tillegg produsert i Skandinavia, og dermed kortreiste, blir valget ditt enda mer bærekraftig.

Skap et baderom som varer

Dele på Pinterest Møbelserien DK

Foto: Rørkjøp/Svedbergs

OPPBEVARINGSPLASS: Møbelserien DK kommer enten med eller uten beinstativ, og i flere standard og tilvalgsfarger. Denne heter Skifergrå. Skuffene er delt inn slik at det gir god og smart oppbevaring.

– Velg materialer som er spesielt utviklet for våtrom, da er du sikker på at du har en baderomsinnredning som tåler bruk over flere år, sier Johan Körner, som er ansvarlig for produkt og design hos Rørkjøp-leverandøren Svedbergs.

Svedbergs produserer, utvikler og designer baderomsinnredninger i Dalstorp i Sverige, og har lenge vært innriktet på å lage slitesterke produkter. En egenutviklet lakkeringsprosess sikrer at baderomsmøblene blir fuktbestandige, slik at innredningen holder over tid.

Men det er ikke bare materialene som skal tåle å brukes over mange år. Også det estetiske skal holde stilen.

– Lenge har funksjon vært prioritert fremfor stil. Nå viser trendene at vi våger mer fargemessig; vi er trygge nok til å gå mot mørkere og varmere toner, sier Körner.

Annonse

Skandinavisk design

Hektiske hverdager stiller høye krav til baderommet; det er her vi skal finne roen, senke skuldrene og få tilbake hvilepulsen. Dette bør også gjenspeiles i baderomsinnredningen.

– Den skandinaviske stilen har lenge vært synonym med lyse treslag, forteller Körner.

Men for å finne det som passer akkurat deg, bør du starte med det som inspirerer deg. Hvilken stil liker du? Hva slags produkter foretrekker du?

 – Tenk helhetlig; produktene bør helst passe sammen i både form og finish for å gi best resultat. Det er likevel fint om du lar enkelte produkter skille seg ut designmessig; dette kan sette tonen for resten av rommet, tipser Körner. 

Dele på Pinterest farger på badet

Foto: Rørkjøp/Svedbergs

ROLIG MED FARGE: Finn hvilepulsen med varme farger.

Smarte løsninger

Også norske Foss Fabrikker lager kortreiste innredninger for baderom og vaskerom, og holder god kvalitet på produktene. Stilren design og fuktbestandige løsninger har vært en del av selskapet helt siden starten for 50 år siden.

– For den med baderom og vaskerom i ett, finnes løsninger som tilbyr samme utførelse på baderomsinnredning og vaskeromsinnredning. Dette sikrer en mer helhetlig stil, sier Hege Johansen hos Rørkjøp-leverandør Foss Fabrikker.

Merk at estetikk ikke behøver å gå på bekostning av oppbevaring:

– Med færre ting fremme, blir det lettere å holde rommet ryddig og innbydende, konkluderer Johansen. 

Dele på Pinterest Form fra Foss

Foto: Rørkjøp/Foss Fabrikker

SMARTE INNREDNINGER: Stil og funksjon går hånd i hånd: Foss Fabrikker lager smarte løsninger som passer fint i en travel hverdag. Serien Form er en stilren møbelserie med tydelig estetikk og smartere løsninger for oppbevaring.

Dele på Pinterest Form fra Foss

Foto: Rørkjøp/Foss Bad

FUKTBESTANDIG: Møbelserien Form er laget av folierte MDF-plater. Dette gjør møblene fuktbestandige, samtidig som det understreker Forms stilrene estetikk ved at skjøtene blir usynlige.


LES OGSÅ
Annonse
Mer informasjon

Tips!

Husk også at du trenger en rørlegger til å koble vann og andre rør på badet. Rørleggeren kan også hjelpe deg med alt fra planlegging til montering. En autorisert rørlegger fra en etablert kjede, gir deg trygghet og fører produktene som sikrer god kvalitet på badet.

<p><b>RØRKJØP</b> er en landsdekkende rørleggerkjede bestående av over 420 rørleggerbedrifter.</p>

Foto: Pia Sønstrød/Rørkjøp

RØRKJØP er en landsdekkende rørleggerkjede bestående av over 420 rørleggerbedrifter.

Finn din nærmeste

Annonse
POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
Annonse
Annonse
[Some text some message]