Kategorier

Meny

Konto

Tregulv på badet?

I forbindelse med renovering og utvidelse av bad, ønsker vi å legge tregulv. Har dere forslag til tre/gulv/parkett typer som er mulige å bruke?

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Tregulv på badet?

Foto:

I forbindelse med renovering og utvidelse av bad, ønsker vi å legge tregulv.

Fra vegg-til-vegg i den ene siden skal det være vask/tørk og underskap (ikke vask). Vi ønsker derfor at gulvet og benkeplate er samme farge/tresort.

Jeg har kikket litt rundt på ulike tregulv for bad, men har kun sett mørke tresorter/skipsgulv, og det ønsker vi ikke. Det vil ikke være våtsone på badet (vi skal ha dusjkabinett) eventuelt kan vi legge flis under kabinettet dersom det gjør så vi får flere valgmuligheter med hensyn til gulvet.

Har dere forslag til tre/gulv/parkett typer som er mulige å bruke?

Hilsen Anne Lise. 

Svar:

På bad er det ingen anbefalt løsning med tregulv. Det finnes ikke tregulv som er spesielt beregnet til badet. Selv om du har dusjkabinett, må gulvet på badet både være fukt- og vanntett. En mulig løsning kan være å legge våtromsvinyl på hele baderomsgulvet, og deretter tregulv oppå dette. Vi råder deg imidlertid til å ta kontakt med en interiørarkitekt. De kan ha mange kreative løsninger på dette. Husk at det også finnes veldig moteriktige trefliser på markedet nå. De finnes i ulike varianter. Furufliser fra Höganes for eksempel, de er veldig naturtro.

Vi har bilder av de i bloggen vår: ifi-jentene.blogspot.no/

Du kan også ta kontakt med Fagrådet for våtrom for å høre om den planlagte løsningen du ender opp med er forskriftsmessig korrekt.

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]