Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

De 3D-tegner badet ditt

Hvordan ser baderommet ut med gull, blå fliser og dekor i kanten? Eller hvordan ser det ut med store fliser på ditt lille baderom? Ved hjelp av tredimensjonale tegninger finner du lettere flisene til ditt nye drømmebad.

cloud_download
fullscreen
 • De 3D-tegner badet ditt

  Foto: Höganäs

 • Guri Bjørnsen og Patrik Björklund i Höganäs synes det er morsomt å hjelpe kundene på en ny måte ved å tilby 3D-tegninger.

  Foto:

 • Her har Guri Bjørnsen tegnet et baderom for en kunde.

  Foto:

 • Tegningene gir en romfølelse og gjør at man lettere ser om fliser i forskjellige størrelser går godt sammen.

  Foto:

 • Kunden valgte å kjøpe flisene og baderomsinnredning som er visualisert i tegningen.

  Foto:

 • Store fliser er i trendbildet akkurat nå.

  Foto:

 • Tegneprogrammet Höganäs bruker har ferdige baderomsinnredninger.

  Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Er du en av dem som ikke greier å bestemme deg? Höganäs hjelper nå kundene med å tegne badet tredimensjonalt.  Det gjør det lettere å velge rette fliser og baderomsinnredning.

– Vanligvis tar butikker betalt for dette, men foreløpig har vi valgt å gjøre dette kostnadsfritt. Og det har blitt ekstremt populært! sier en entusiastisk Patrik Björklund, butikksjef i Höganäs Byggkeramikk.

Bedre utgangspunkt

Flere og flere bygger ut sine bad. Da kan en arkitekttegning, som ofte er et omriss, ikke gi den rette romfølelsen. Det kan være vanskelig for en kunde å visualisere hvordan badet vil bli, bare ved å holde en gulvflis i hånden.

– Står man og tviler, gir en tegning et mye bedre utgangspunkt for å foreta et valg. Kunder kan ha med alt fra arkitekttegninger til en Post-it lapp der målene er skrevet. Så lenge målene er noenlunde eksakte, har vi ingen problem med å tegne dem opp, sier Bjørklund.

– Med 3D så får en nettopp romfølelse. En får utvidet badet og får en mer realistisk visning. Jeg får også tegnet inn innredning. Da får en også sett hvilken innredning som det er plass til. Flere har kombinasjonsbad med vaskerom, så da kan jeg tegne inn vaskemaskin og alt, sier Guri Bjørnsen, som normalt jobber som selger, men har fått utvidet arbeidsoppgavene og jobber kreativt med tegning av bad.

Vær ute i god tid

Alle som har benyttet seg av 3D-tegningene deres så langt, har kjøpt varer hos Höganäs.

– Vi har 100 prosent uttelling. Alle som har tegnet har bestilt. Guri tegner hele tiden, vi jobber så fort vi kan. Men folk er heldigvis tålmodige. Nå tegner vi cirka seks tegninger om dagen, sier Björklund.

De aller fleste som spør og har tid til å vente på å få tegninger, bestiller det.

Bjørnsen minner om at det kan være lurt å være ute i god tid når en skal ha fliser til badet.

– Det tar som oftest en dag eller to å få bare tegningene ferdigstilt. Men mange ønsker å bli fort ferdig med oppussingsprosjektet. Ofte kommer valget av flis til slutt i prosjektet. En bør derfor tenke fliser litt tidligere. Om du er så heldig å finne en flis, og den viser seg å være bestillingsvare, så tar det ofte litt lengre tid å få denne tilsendt fra leverandør, sier hun.

Björklund som selv er svensk, forteller at alle butikker i Sverige jobber med 3D-tegninger. I Norge er det også stadig flere som ser nytten i dette mediet.

– Det blir som å få tegnet et IKEA-kjøkken. Tegning av bad er genialt, altså, avslutter han.

Oppdatert: 16.09.2015  

For mer informasjon:

www.hoganes.no

Skreddersydd innredning

Höganäs tegner også innredning etter mål. Da kan en virkelig se hvordan badets nye utseende kan bli, og det allerede før man så mye som har montert opp en eneste flis. Som eneste i Norge samarbeider de med finske Temal, som har et stort sortiment av baderomsinnredninger.

– Aller mest er jeg glad i fem-centimeters-konseptet deres. Oppbevaring er viktig på et bad, og fra Temal er innredningene mer tilpasset. Et vanlig innredningssortiment har standard størrelser, mens disse har størrelser som 60, 65, 70, 75, 80 og 85 centimeter. De er også en av de få som tilbyr innredning tilpasset rullestolbrukere, forteller Guri Bjørnsen, selger i Höganäs.

 

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]