Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Se det nye gulvet - før det er lagt

Å kjøpe et nytt gulv er både en stor investering og et vanskelig valg blant mange utseender og farger. Nå kan du se det ferdig lagte gulvet - allerede før det er kjøpt!

 • Rommet på bildet er et av galleri-bildene som finnes å velge blant i designstudioet til Kronotex. Her har vi valgt Smartpanel Trend Real Red, montert liggende på veggene, og Kronotex Exquisit 3070 Valnøtt Toscanca, lagt parallelt med lysinnfallet fra vinduene.

  Foto:

 • I dette barnerom har vi valgt gulvet Dynamic 3009 Playground fra Kronotex og Smartpanel Trend Only Orange på veggen.

  Foto:

 • På soverommet valgte vi å kle veggene med Smartpanel Trend Mountain Grey, og legge SAGA Wideplank Old Smoked White på gulvet.

  Foto:

 • Vurderer du å bruke dristige farger, er det en fin hjelp å teste ut valgene på datamaskinen før du går til innkjøp. Her er brukt: SAGA Express G5 Eik Innfarget og Smartpanel Trend Plain Purple.

  Foto:

 • På stuegulvet ligger SAGA Express Wide G5 Geneve og veggene er kledd med Smartpanel Antikk Struktur V-fas Tåkedis.

  Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Nå kan du sitte foran datamaskinen hjemme og velge og vrake blant ulike gulv- og veggmaterialer, og se hvordan stuen eller soverommet vil se ut etter oppussing!

RBI Interiør har i april lansert et digitalt designstudio på nettsidene til varemerkene SAGA Parkett, Kronotex laminat, samt Smartpanel. Via touch-skjermer i enkelte butikker eller foran PC-en hjemme, klikker du deg lett frem til det rommet som skal pusses opp.

Du velger fra et galleri med bilder fra soverom, kjøkken, stue, barnerom og spiserom – eller laster opp et digitalt bilde av ditt eget rom slik det ser ut i dag. 

Raskt tilgjengelig bilde

Deretter kan du med noen få klikk velge blant alle tilgjengelige gulv- og veggprodukter, og får da et realistisk bilde av hvordan interiøret vil se ut etter oppussing. Mye enklere kan ikke valget bli - og sjansen for bli godt fornøyd øker! 

Å få lastet opp et digitalt bilde av ditt eget rom, der vegger og gulv kan byttes ut med parkett, laminat og veggpaneler i ulike farger og strukturer koster 9,99 euro, eller cirka 75 kroner. Normalt tar databehandlingen av bildet kort tid, og innen 24 timer kan du begynne å leke deg med ulike design på vegger og gulv. 

Liten kostnad

– Den lille kostnaden som er forbundet med å få sitt eget rom digitalisert er en liten investering i forhold til å kjøpe et helt gulv, sier forteller Ann Jeanette Myrland, digital markedsfører for SAGA Parkett, Kronotex og Smartpanel.  

– Vi lanserte tjenesten i april og har fått mange gode henvendelser og positive tilbakemeldinger fra både butikker og forbrukere. Butikkene har normalt flere prøver i butikken, men kanskje ikke på hele sortimentet. Dette supplerer de fysiske butikkprøvene på en fin måte, sier hun.

Når nye produkter lanseres, blir de løpende gjort valgbare i Designstudio. 

Oppdatert: 04.07.2013  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]