Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse

Gjør badet tett og pent i ett

Nå kan du få tette og pene baderomsvegger i ett og samme sjikt. Våtromstapetet Eternowall er et nytt og unikt produkt som har integrert membran. Tapetet er godkjent av både SINTEF og Fagrådet for våtrom.

cloud_download
fullscreen
 • Foto:

 • Eternowall har en fuktsikker membran og en pen overflate i ett og samme produkt. Designen

  Foto:

 • Våtromstapetet er godkjent av SINTEF og Fagrådet for våtrom. Med striper i ulik bredde gis veggene et levende inntrykk. Stripemønsteret finnes i gult, blått og hvitt.

  Foto:

 • Du må ikke være ekspert for å klare å sette opp tapetet! Monteringen er enkel, og godkjennelsen er ikke avhengig av fagfolk ved utførelse.

  Foto:

 • Våtromstapetet Eternowall kan fint kombineres med fliser. Designen

  Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse

Å holde fukten ute fra veggen er viktig på baderommet. Et tett membransjikt forhindrer at fukt trenger inn i konstruksjonen, med mugg og råtedannelse som følge. Nå kan du få membran og pen overflate i ett og samme sjikt. Våtromstapetet Eternowall er verdens første våtromstapet med membran, der den beskyttende membranen og et dekorativt tapet er forent i ett produkt.

Eternowall finnes med seks ulike dekorative mønstre i flere farger.

Våtromsgodkjent

Eternowall er godkjent av SINTEF og Fagrådet for våtrom, og merket med CE-merket. Dette innebærer at produktet har gått gjennom flere grundige tester etter felles europeiske standarder. Blant annet har testene dokumentert vanntetthet, damptetthet og tetthet i skjøtene samt at tapetet tåler temperatursvingninger og bevegelser i underlaget.

Enkel montering

Veggene i baderommet blir altså ikke bare pene, men også tette og godkjente! Monteringen er enkel og godkjennelsen er ikke avhengig av fagfolk ved utførelse. Det innebærer at huseiere selv kan sette opp tapetet og derved gjøre den kostbare baderomsoppussingen rimeligere, uten å gi avkall på tryggheten. Også for håndverkeren innebærer Eternowall en besparing, siden han kan påføre overflate og membran i ett og samme sjikt, og altså vil rekke over flere våtrom på samme tid.

Eternowall kan om ønskelig også flislegges og da bare brukes som membran. Dette kan gjøres umiddelbart ved montering, eller ved en senere anledning.

 

Mer informasjon

Mer informasjon:

Fantasi Interiør AS

Annonse
Yo, you had better fill this out, it's required.
Annonse
Annonse
HappyHomes annons
HappyHomes annons
[Some text some message]