IFI logo
Se flere bilder
Gjør badet tett og pent i ett

Foto: Fantasi Interiør

Gjør badet tett og pent i ett

Nå kan du få tette og pene baderomsvegger i ett og samme sjikt. Våtromstapetet Eternowall er et nytt og unikt produkt som har integrert membran. Tapetet er godkjent av både SINTEF og Fagrådet for våtrom.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Å holde fukten ute fra veggen er viktig på baderommet. Et tett membransjikt forhindrer at fukt trenger inn i konstruksjonen, med mugg og råtedannelse som følge. Nå kan du få membran og pen overflate i ett og samme sjikt. Våtromstapetet Eternowall er verdens første våtromstapet med membran, der den beskyttende membranen og et dekorativt tapet er forent i ett produkt.

Eternowall finnes med seks ulike dekorative mønstre i flere farger.

Våtromsgodkjent

Eternowall er godkjent av SINTEF og Fagrådet for våtrom, og merket med CE-merket. Dette innebærer at produktet har gått gjennom flere grundige tester etter felles europeiske standarder. Blant annet har testene dokumentert vanntetthet, damptetthet og tetthet i skjøtene samt at tapetet tåler temperatursvingninger og bevegelser i underlaget.

Enkel montering

Veggene i baderommet blir altså ikke bare pene, men også tette og godkjente! Monteringen er enkel og godkjennelsen er ikke avhengig av fagfolk ved utførelse. Det innebærer at huseiere selv kan sette opp tapetet og derved gjøre den kostbare baderomsoppussingen rimeligere, uten å gi avkall på tryggheten. Også for håndverkeren innebærer Eternowall en besparing, siden han kan påføre overflate og membran i ett og samme sjikt, og altså vil rekke over flere våtrom på samme tid.

Eternowall kan om ønskelig også flislegges og da bare brukes som membran. Dette kan gjøres umiddelbart ved montering, eller ved en senere anledning.

 

Mer informasjon:

Fantasi Interiør AS

Finn din nærmeste
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.