Kategorier

Meny

Konto

Badet: Populært oppusningsprosjekt

- Vi pusser ikke opp badet fordi vi må, men fordi vi har lyst, sier Gunn-Helen Øye fra Prognosesenteret.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Badet: Populært oppusningsprosjekt

Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Badet er fortsatt det desidert mest populære oppussingsobjektet blant nordmenn. Dette til tross for at baderommet er husets dyreste rom å pusse opp, ser vi på prisen per kvadratmeter.

Massasjedusjer, boblebad, belysning, fliser, kraner, vasker og dusjkabinett. - Utvalget er enormt og gjør baderommet til det rommet som kanskje er morsomst å pusse opp, sier Øye.  

30 milliarder på oppussing

I år vil nordmenn trolig bruke i overkant av 30 milliarder kroner på oppussing, og den største andelen av dette vil bli brukt på badet.

 - Hele 1 ut av 3 bad skal pusses opp de neste to årene, sier Øye. Aldri før har vi benyttet en så stor andel av inntekten på baderommet som vi gjør nå.

- Folk ønsker å skape sin egen personlig stil på baderommet, og legger mye arbeid ned i den estetiske framtoningen. Det er helt klart at vi ikke pusser opp fordi vi må, men fordi vi har lyst, sier Øye.

Det fins et uendelig utvalg av nye og spennende produkter til badet på markedet, i de lekreste kvaliteter og design. Baderommet har fått en helt annen status enn det hadde tidligere, da det kanskje heller var et rom vi var litt flau over.

- Nå derimot, investerer vi i dyre produkter og god kvalitet. Badet skal definitivt være et rom vi er stolt av, sier Øye.    

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]