Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Gulvtrend: Flere vil gå på plank

Plank og trestruktur preger motebildet på gulv. Det har ført til at gulvet nå har kommet mer i fokus.

 • Gulvtrend: Flere vil gå på plank

  Foto: Produsentene

 • Disse keramiske flisene fra Höganäs er visuelt nesten umulig å skille fra ekte tre. Med naturtro farger og trestruktur i overflaten.

  Foto:

 • Det moderne furugulv med matt, hvitoljet overflate, gir rommet en genuin karakter. Bordene fra Södra finnes i flere dimensjoner og farger.

  Foto:

 • Laminatgulvets mønstre understrekes av overflatestrukturen. Gulvet fra Tarkett er også lyddempet.

  Foto:

 • Slitesterkt og vakkert, til forveksling likt ekte tre, men laget av vinylplank som limes til undergulvet. Fra Polyflor.

  Foto:

 • Med vinyl på toppen, og kork på begges ider av den harde kjerner, kombinerer korklaminatet fra Golvabia det beste fra to verdener.

  Foto:

 • Naturtro klikkbare vinylstaver tåler vann og kan legges i alle tørre rom. Gulvet fra Gerflor er lyddempende uten å få inntrykksmerker ved belastning.

  Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Trestavs eikeparkett har vært nordmenns drømmegulv ved oppussing og standard i nybygg lenge. Pent, praktisk og nøytralt har mange tenkt; for øvrig har gulvet fått lite oppmerksomhet. At gulvet er en stor flate som bidrar både til stil og påvirker fargene i rommet, har man sett bort fra.

Massivt ideal, gode kopier

Dagens interiørmote går i mange retninger, men enten man liker det lyst, enkelt og rolig, klassisk og elegant, landlig eller en mer minimalistisk stil, så er man langt på vei ved å velge riktig gulv. Elementer fra naturen og spillet mellom det rustikke og mer forfinede brukes nå uansett stil.

Stadig flere får øynene opp for gulvets muligheter i helheten. Innredernes favoritter er massive, brede plank, helst med grålig, hvitaktig eller gråbrun fargetone, og trestrukturen skal være tydelig og overflaten matt. Markedet er rikt på muligheter. Massivt tre er idealet, men tilbudet er rikt også innen parkett, laminat og vinyl. Til og med produsentene av keramiske fliser har kastet seg på tretrenden.

 

 

Oppdatert: 08.01.2015  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]