Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Legg jeansen på gulvet

Jeans er trend både innen klær og interiør. En av vårens store gulvnyheter er laminat med jeansmønster. Perfekt for barne- eller tenåringsrommet!

cloud_download
fullscreen
  • Jensgulvet gir en tøff atmosfære på tenåringsrommet.

    Foto:

  • Stilig og slitesterkt.

    Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Jeans, eller denim/dongeri, kan neppe kalles en ny trend, ettersom dette har vært populære klesplagg i flere hundre år. Men det er først de siste årene vi har latt det slitesterke tekstilet inn i interiøret, da gjerne i form av puter og andre dekorelementer.

Gulvprodusenten Tarkett som nå har tatt jeanstrenden til et helt nytt nivå. Og akkurat som jeans, som er slitesterkt, robust og moderne, kan disse nye gulvene skilte med samme egenskapene.

Lekende laminat

En av Tarketts vårlanseringer er nemlig laminatgulvet Playstyle Jeans. Et lekent gulv som skaper glede og eksperimenteringslyst.

- Laminat er det smarte gulvet for unge familier med et ekstra stort behov for slitesterke og motstandsdyktige gulv. Det er helt enkelt uovertruffent når det gjelder anvendelighet, sier Kerstin Lagerlöf, nordisk kommunikasjonssjef hos Tarkett.

Laminatgulvet er dessuten lett å håndtere, legge og rengjøre. Og ifølge produsenten er det mer motstandsdyktig mot riper og hakk enn de fleste andre gulv for hjemmemiljø.

Oppdatert: 28.01.2014  

Mer informasjon

www.tarkett.no/

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]