Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Legg jeansen på gulvet

Stilig og slitesterkt.   Tarkett
Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Jeans er trend både innen klær og interiør. En av vårens store gulvnyheter er laminat med jeansmønster. Perfekt for barne- eller tenåringsrommet!

Jeans, eller denim/dongeri, kan neppe kalles en ny trend, ettersom dette har vært populære klesplagg i flere hundre år. Men det er først de siste årene vi har latt det slitesterke tekstilet inn i interiøret, da gjerne i form av puter og andre dekorelementer.

Gulvprodusenten Tarkett som nå har tatt jeanstrenden til et helt nytt nivå. Og akkurat som jeans, som er slitesterkt, robust og moderne, kan disse nye gulvene skilte med samme egenskapene.

Lekende laminat

Lekende laminat

En av Tarketts vårlanseringer er nemlig laminatgulvet Playstyle Jeans. Et lekent gulv som skaper glede og eksperimenteringslyst.

- Laminat er det smarte gulvet for unge familier med et ekstra stort behov for slitesterke og motstandsdyktige gulv. Det er helt enkelt uovertruffent når det gjelder anvendelighet, sier Kerstin Lagerlöf, nordisk kommunikasjonssjef hos Tarkett.

Laminatgulvet er dessuten lett å håndtere, legge og rengjøre. Og ifølge produsenten er det mer motstandsdyktig mot riper og hakk enn de fleste andre gulv for hjemmemiljø.

Mer informasjon

www.tarkett.no/

Les også Kult for tenåringen

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: