IFI logo
Se flere bilder
Legg jeansen på gulvet

Foto: Tarkett

Legg jeansen på gulvet

Jeans er trend både innen klær og interiør. En av vårens store gulvnyheter er laminat med jeansmønster. Perfekt for barne- eller tenåringsrommet!

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jeans, eller denim/dongeri, kan neppe kalles en ny trend, ettersom dette har vært populære klesplagg i flere hundre år. Men det er først de siste årene vi har latt det slitesterke tekstilet inn i interiøret, da gjerne i form av puter og andre dekorelementer.

Gulvprodusenten Tarkett som nå har tatt jeanstrenden til et helt nytt nivå. Og akkurat som jeans, som er slitesterkt, robust og moderne, kan disse nye gulvene skilte med samme egenskapene.

Lekende laminat

En av Tarketts vårlanseringer er nemlig laminatgulvet Playstyle Jeans. Et lekent gulv som skaper glede og eksperimenteringslyst.

- Laminat er det smarte gulvet for unge familier med et ekstra stort behov for slitesterke og motstandsdyktige gulv. Det er helt enkelt uovertruffent når det gjelder anvendelighet, sier Kerstin Lagerlöf, nordisk kommunikasjonssjef hos Tarkett.

Laminatgulvet er dessuten lett å håndtere, legge og rengjøre. Og ifølge produsenten er det mer motstandsdyktig mot riper og hakk enn de fleste andre gulv for hjemmemiljø.

Se flere bilder
Lekende laminat

Foto:

Mer informasjon

www.tarkett.no/

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.