IFI logo
Se flere bilder
Spesialfarger til tenåringsjenter

Foto: Flügger

Spesialfarger til tenåringsjenter

Tenåringsjenter går gjerne sine egne veier - også når det gjelder innredning og farger på ungdomsrommet sitt. Inspirert av Lady Gaga, Twilight og Justin Bieber er det nå lansert egne fargeskalaer for disse jentene.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Farger, tapet og innredningstips har til nå vært forbeholdt voksne. Ingen har tatt tenåringsjentenes stil og ønsker alvorlig. Det ønsket vi å gjøre noe med, sier Lone Kisbye hos Flügger.

Inspirert av idoler

Da malingprodusenten lanserte sine trendfarger for 2012 hadde de tenåringene i tankene under sammensetningen av to spreke og feminine fargeskalaer.

- Tenåringsjentene blir inspirert av fandenivoldske idoler som Lady Gaga, Justin Bieber eller eventyrlige Twilight når de skaper sitt personlige univers. Derfor er det masse av friske farger, men også hygge, ro og stemning i de fargene vi har valgt ut, sier Kisbye.

To paletter

Initiativet henvender seg til jenter fra 10 år og oppover, og skalaene åpner for at jentene kan sette sammen farger slik at de kan få den stilen som passer for akkurat dem.

Den ene skalaen heter ”Opprørsk frihet”. Den består av høytropende kulører og modige sammensetninger som passer til å uttrykke sin personlighet. Den mer avdempede fargeskalaen har fått navnet ”Autentisk romantikk”. Nyansene er bløte og skaper en varm og hyggelig stemning på tenåringsrommet hvor jentene tilbringer tid med venninner.

 

 

Mer informasjon

www.flugger.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.