Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Spesialfarger til tenåringsjenter

Palettene   Flügger
Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Tenåringsjenter går gjerne sine egne veier - også når det gjelder innredning og farger på ungdomsrommet sitt. Inspirert av Lady Gaga, Twilight og Justin Bieber er det nå lansert egne fargeskalaer for disse jentene.

- Farger, tapet og innredningstips har til nå vært forbeholdt voksne. Ingen har tatt tenåringsjentenes stil og ønsker alvorlig. Det ønsket vi å gjøre noe med, sier Lone Kisbye hos Flügger.

Inspirert av idoler

Da malingprodusenten lanserte sine trendfarger for 2012 hadde de tenåringene i tankene under sammensetningen av to spreke og feminine fargeskalaer.

- Tenåringsjentene blir inspirert av fandenivoldske idoler som Lady Gaga, Justin Bieber eller eventyrlige Twilight når de skaper sitt personlige univers. Derfor er det masse av friske farger, men også hygge, ro og stemning i de fargene vi har valgt ut, sier Kisbye.

To paletter

Initiativet henvender seg til jenter fra 10 år og oppover, og skalaene åpner for at jentene kan sette sammen farger slik at de kan få den stilen som passer for akkurat dem.

Den ene skalaen heter ”Opprørsk frihet”. Den består av høytropende kulører og modige sammensetninger som passer til å uttrykke sin personlighet. Den mer avdempede fargeskalaen har fått navnet ”Autentisk romantikk”. Nyansene er bløte og skaper en varm og hyggelig stemning på tenåringsrommet hvor jentene tilbringer tid med venninner.

 

 

Mer informasjon

www.flugger.no

Les også Fra barnerom til tenåringsrom

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her:
 
HappyHomes annons