Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Tarkett annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Gummigulv

Alt du trenger å vite om gummigulv - trender, inspirasjon og egenskaper.

Artikler

Etter omfattende renovering og utvidelse, har Campus Arena Gjøvik blitt en elitehall med rom for mange ulike aktiviteter. Og på gulvet ligger gummi som skal vare.

Med gummibelegg i de åpne kontorlokalene til LPO Arkitekter, blir det mindre støy, godt å gå og lett å holde rent – og selvfølgelig tiltalende for øyet. Det er tross alt arkitekter som holder til her.

Naturgummibelegget «Noraplan Iona» fra Nora Systems ble lansert under byggmessen i München 2017. – Dette gulvet minner om verkene til Jackson Pollock, sier Ingo Baenisch.

Langt fra alle gulvtyper er like godt egnet i alle boligens rom. Derfor bør du velge gulv til hvert enkelt rom ut fra egen familiesituasjon, hva rommet brukes til og gulvets egenskaper. Ikke lag et kompromiss der hele huset får samme gulv – også om det kan virke som det enkleste valget.

I en operasjonssal, et akuttmottak eller på en oljeplattform er kun det beste godt nok. Gummigulv fra Nora Systems trives best i krevende rom. – Vi leverer gulv som tåler alt, sier Steinar Pjaaka. 

Norske gulv er inne i en krevende tid. Gulv i ganger, korridorer og butikker kjemper mot vekten av voksne mennesker med pigger under skoene. – Det ødelegges mye gulv i disse dager, sier Jan Erik Jørgensen hos Polyflor.

Har du planer om å legge nytt gulv? Det er enklere enn du tror. Her er en oversikt over alle gulvtypene som enkelt kan klikkes på plass.

Et gulv kan være så mangt! Ære være parketten, men til kjøkkengulvet finnes et vell av lekkerbiskener som vil fungere minst like bra, om ikke bedre, i ett av husets kanskje mest kravstore rom.

Noen steder i huset er det behov for ekstra robuste gulv. Et tips er å gå for kvalitet - vi bytter gulv mer sjeldent enn vi maler eller tapetserer om.

Du har kanskje sett den, eller i hvert fall gått på den allerede! Du finner den inn til ankomsthallen på Gardermoen flyplass. Det stilfulle gulvet fra Artigo er perfekt til steder med mye trafikk - som trappetrinnet.

Flere artikler

Finn din nærmeste