Norsk Akustikksenter annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Ønsk velkommen med entréen

  •  
  •  
STEMNING Her er det flust av detaljer. Trappen har beholdt sin varme lød – et viktig innslag blant de kjølige fargene. (Fo...   Bilder av: Beckers, INTAG, Nordsjö, Polyflor, Tapethuset
Det vil du garantert tjene godfølelser på.

Gjør noe annerledes i rommet hvor det sjelden tilbringes mye tid, og som er det første til å møte deg når du kommer hjem. For ikke å glemme dem som kommer på besøk.

 

La det stå til

Oransje energi i trappetrinnene
ENERGI Malte opptrinn og gummigulv i varme oransjefarger. Her er det «fare» for å få litt ekstra energi på kjøpet! (Foto: Polyflor)

Entréen, gangen, hallen eller vindfanget – uansett sett form, navn eller størrelse, bare venter det på å bli satt på kartet. Med farger. Og mønster. Ikke hva som helst, men noe som gir en god opplevelse. Ei heller må det på død og liv matche resten av huset eller leiligheten, så vær gjerne litt friere og frekkere nettopp her. Det er ingen grunn til å spare på kruttet!  

– Vindfanget kan ha det mest crazy tapetet, som gjør det interessant å komme inn i rommet. Det er jo ikke der du oppholder deg mest, så det skal mye til før du går lei, sier Gro Welle-Watne hos Tapethuset.

Småfrekt mønster i trappegangen
SMÅFREKT Mønstrete tapet som tar opp de øvrige fargene i huset følger deg opp trappen. (Foto: Tapethuset)

Gulvet – en del av interiøret

Mal mønster på gulvet
KREATIVT Tregulvet i gangen har mønster malt i fire, rolige farger og gir liv til rommet uten å skape støy. (Foto: Beckers)

Glem ikke at også gulvet kan brukes når det er snakk om farger i rommet. Det kan fort bli litt i overkant med et knallfarget gulvbelegg i stuen, men i gangen kan det være akkurat det som skal til. Eller det å ta penselen fatt og redde det gamle tregulvet, som er gulnet og i overkant slitt.   

– Det er jo morsomt å gjøre noe litt annerledes og slippe seg litt løs i gangen, som ikke er et oppholdsrom. Hvorfor ikke male et tøft mønster på gulvet?, oppfordrer Nina Gangnes, salgssjef for konsumentmarkedet hos malingprodusenten Beckers.

Lekkert tapet til entréen
STATEMENT Stilig, kraftfullt tapet med rød bakgrunnsfarge ønsker varmt velkommen. (Foto: INTAG)

Mer informasjon

Beckers

INTAG

Nordsjö

Polyflor

Tapethuset   

Les også Hold søla ute

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Kommentarer

Mer Innendørs

Beckers annons

Nyeste artikler