Kategorier

Meny

Konto

Ønsk velkommen med entréen

Det vil du garantert tjene godfølelser på.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Ønsk velkommen med entréen

Foto: Beckers, INTAG, Nordsjö, Polyflor, Tapethuset

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Gjør noe annerledes i rommet hvor det sjelden tilbringes mye tid, og som er det første til å møte deg når du kommer hjem. For ikke å glemme dem som kommer på besøk.

 

La det stå til

Entréen, gangen, hallen eller vindfanget – uansett sett form, navn eller størrelse, bare venter det på å bli satt på kartet. Med farger. Og mønster. Ikke hva som helst, men noe som gir en god opplevelse. Ei heller må det på død og liv matche resten av huset eller leiligheten, så vær gjerne litt friere og frekkere nettopp her. Det er ingen grunn til å spare på kruttet!  

– Vindfanget kan ha det mest crazy tapetet, som gjør det interessant å komme inn i rommet. Det er jo ikke der du oppholder deg mest, så det skal mye til før du går lei, sier Gro Welle-Watne hos Tapethuset.

Dele på Pinterest Oransje energi i trappetrinnene

ENERGI Malte opptrinn og gummigulv i varme oransjefarger. Her er det «fare» for å få litt ekstra energi på kjøpet! (Foto: Polyflor)

Dele på Pinterest Småfrekt mønster i trappegangen

SMÅFREKT Mønstrete tapet som tar opp de øvrige fargene i huset følger deg opp trappen. (Foto: Tapethuset)

Gulvet – en del av interiøret

Glem ikke at også gulvet kan brukes når det er snakk om farger i rommet. Det kan fort bli litt i overkant med et knallfarget gulvbelegg i stuen, men i gangen kan det være akkurat det som skal til. Eller det å ta penselen fatt og redde det gamle tregulvet, som er gulnet og i overkant slitt.   

– Det er jo morsomt å gjøre noe litt annerledes og slippe seg litt løs i gangen, som ikke er et oppholdsrom. Hvorfor ikke male et tøft mønster på gulvet?, oppfordrer Nina Gangnes, salgssjef for konsumentmarkedet hos malingprodusenten Beckers.

Dele på Pinterest Mal mønster på gulvet

KREATIVT Tregulvet i gangen har mønster malt i fire, rolige farger og gir liv til rommet uten å skape støy. (Foto: Beckers)

Dele på Pinterest Lekkert tapet til entréen

STATEMENT Stilig, kraftfullt tapet med rød bakgrunnsfarge ønsker varmt velkommen. (Foto: INTAG)

Mer informasjon

Beckers

INTAG

Nordsjö

Polyflor

Tapethuset   

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]