Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Ønsk velkommen med entréen

Det vil du garantert tjene godfølelser på.

cloud_download
fullscreen
 • <b>STEMNING</b> Her er det flust av detaljer. Trappen har beholdt sin varme lød – et viktig innslag blant de kjølige fargene. (Foto: Nordsjö)

  Foto:

 • <b>STATEMENT</b> Stilig, kraftfullt tapet med rød bakgrunnsfarge ønsker varmt velkommen. (Foto: INTAG)

  Foto:

 • <b>SMÅFREKT</b> Mønstrete tapet som tar opp de øvrige fargene i huset følger deg opp trappen. (Foto: Tapethuset)

  Foto:

 • <b>ENERGI<b/> Malte opptrinn og gummigulv i varme oransjefarger. Her er det «fare» for å få litt ekstra energi på kjøpet! (Foto: Polyflor)

  Foto:

 • <b>KREATIVT</b> Tregulvet i gangen har mønster malt i fire, rolige farger og gir liv til rommet uten å skape støy. (Foto: Beckers)

  Foto:

Annonse
Annonse

Gjør noe annerledes i rommet hvor det sjelden tilbringes mye tid, og som er det første til å møte deg når du kommer hjem. For ikke å glemme dem som kommer på besøk.

 

La det stå til

Oransje energi i trappetrinnene

ENERGI Malte opptrinn og gummigulv i varme oransjefarger. Her er det «fare» for å få litt ekstra energi på kjøpet! (Foto: Polyflor)

Entréen, gangen, hallen eller vindfanget – uansett sett form, navn eller størrelse, bare venter det på å bli satt på kartet. Med farger. Og mønster. Ikke hva som helst, men noe som gir en god opplevelse. Ei heller må det på død og liv matche resten av huset eller leiligheten, så vær gjerne litt friere og frekkere nettopp her. Det er ingen grunn til å spare på kruttet!  

– Vindfanget kan ha det mest crazy tapetet, som gjør det interessant å komme inn i rommet. Det er jo ikke der du oppholder deg mest, så det skal mye til før du går lei, sier Gro Welle-Watne hos Tapethuset.

Gulvet – en del av interiøret

Mal mønster på gulvet

KREATIVT Tregulvet i gangen har mønster malt i fire, rolige farger og gir liv til rommet uten å skape støy. (Foto: Beckers)

Glem ikke at også gulvet kan brukes når det er snakk om farger i rommet. Det kan fort bli litt i overkant med et knallfarget gulvbelegg i stuen, men i gangen kan det være akkurat det som skal til. Eller det å ta penselen fatt og redde det gamle tregulvet, som er gulnet og i overkant slitt.   

– Det er jo morsomt å gjøre noe litt annerledes og slippe seg litt løs i gangen, som ikke er et oppholdsrom. Hvorfor ikke male et tøft mønster på gulvet?, oppfordrer Nina Gangnes, salgssjef for konsumentmarkedet hos malingprodusenten Beckers.

Oppdatert: 17.12.2019  

Mer informasjon

Beckers

INTAG

Nordsjö

Polyflor

Tapethuset   

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Tarkett annons
Annonse
Tarkett annons
[Some text some message]