IFI logo
Se flere bilder
Ønsk velkommen med entréen

Foto: Beckers, INTAG, Nordsjö, Polyflor, Tapethuset

Ønsk velkommen med entréen

Det vil du garantert tjene godfølelser på.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Gjør noe annerledes i rommet hvor det sjelden tilbringes mye tid, og som er det første til å møte deg når du kommer hjem. For ikke å glemme dem som kommer på besøk.

 

La det stå til

Entréen, gangen, hallen eller vindfanget – uansett sett form, navn eller størrelse, bare venter det på å bli satt på kartet. Med farger. Og mønster. Ikke hva som helst, men noe som gir en god opplevelse. Ei heller må det på død og liv matche resten av huset eller leiligheten, så vær gjerne litt friere og frekkere nettopp her. Det er ingen grunn til å spare på kruttet!  

– Vindfanget kan ha det mest crazy tapetet, som gjør det interessant å komme inn i rommet. Det er jo ikke der du oppholder deg mest, så det skal mye til før du går lei, sier Gro Welle-Watne hos Tapethuset.

Se flere bilder
Oransje energi i trappetrinnene

Foto:

ENERGI Malte opptrinn og gummigulv i varme oransjefarger. Her er det «fare» for å få litt ekstra energi på kjøpet! (Foto: Polyflor)

Se flere bilder
Småfrekt mønster i trappegangen

Foto:

SMÅFREKT Mønstrete tapet som tar opp de øvrige fargene i huset følger deg opp trappen. (Foto: Tapethuset)

Gulvet – en del av interiøret

Glem ikke at også gulvet kan brukes når det er snakk om farger i rommet. Det kan fort bli litt i overkant med et knallfarget gulvbelegg i stuen, men i gangen kan det være akkurat det som skal til. Eller det å ta penselen fatt og redde det gamle tregulvet, som er gulnet og i overkant slitt.   

– Det er jo morsomt å gjøre noe litt annerledes og slippe seg litt løs i gangen, som ikke er et oppholdsrom. Hvorfor ikke male et tøft mønster på gulvet?, oppfordrer Nina Gangnes, salgssjef for konsumentmarkedet hos malingprodusenten Beckers.

Se flere bilder
Mal mønster på gulvet

Foto:

KREATIVT Tregulvet i gangen har mønster malt i fire, rolige farger og gir liv til rommet uten å skape støy. (Foto: Beckers)

Se flere bilder
Lekkert tapet til entréen

Foto:

STATEMENT Stilig, kraftfullt tapet med rød bakgrunnsfarge ønsker varmt velkommen. (Foto: INTAG)

Mer informasjon

Beckers

INTAG

Nordsjö

Polyflor

Tapethuset   

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Ny farge til soverommet i 2022

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Koden til farger som funker sammen

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Godt følge til brunt
Innendørs

Godt følge til brunt

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Slik rengjør du laminatgulvet
Gjør det selv

Slik rengjør du laminatgulvet

Folkefavoritten på norske gulv er enkle å holde rene. Bare du ikke går i såpefella. − Hva du enn gjør, ALDRI bruk grønnsåpe, sier teknisk sjef og gulvekspert, Leif Johansen.

Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.