Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Entré og hall

Alt du trenger å vite om oppussing av entreen! Her får du interiørinspirasjon og gode råd om blant annet maling-, tapet- og gulvvalg.

Artikler

Vi sier at du skal være litt gal i gangen. Men det betyr ikke at du nødvendigvis må male alle veggene knall rosa. Tenk litt nytt – du kan få en leken og morsom entré med små, overraskende grep.

Når du skal male vegger og innredning i entréen, gjør du klokt i å velge en godt vaskbar og slitesterk kvalitet. Velkommen inn, skal du være.

Trappa i den store gangen snor seg fint opp fra første til andre etasje. Den er malt i tre ulike grånyanser, helt i tråd med tradisjonene for et hus fra 1700-tallet.

La en fargeklatt av en dør være det siste du ser før du går ut om morgenen, så får du garantert litt ekstra energi til å starte arbeidsdagen med.

Tapet kan tåle både «slag og spark», og for tapetekspertene er det et helt naturlig valg i entreen. Vi har bedt et knippe av dem velge sin favoritt blant høstens tapetnyheter.

Gi entreen en liten makeover, og skap stemning med farger og mønster som ønsker deg velkommen hjem selv på en trist regnværsdag.

Gjør velkomsten til en opplevelse – både for deg som bor der og for de som kommer på besøk! Det er ingen grunn til å spare på kruttet i gangen.

Flere artikler

Relatert moodboards

Finn din nærmeste  

Tarkett annons