Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Beslagsboden annons
Annonse
Beslagsboden annons

Møt høsten med en varm entré

Med varme farger i entreen kan du gi både deg selv og familien en hjertelig velkomst.

 • <b>ROLIG:</b> Fargen Terra di Sienna brænt fra Flüggers stilhistoriske fargekart er beskjeden og varm, og tar deg mildt imot uten store fakter.

  Foto: Flügger

 • <b>CORTADO:</b> I fargekartet hos Butinox Interiør finner vi Cortado en varm gråbrun nyanse, som i utgangspunktet er fra den oransje delen av fargesirkelen.

  Foto: Butinox

 • <b>LINEN:</b> I dette tapet fra Arte spiller både farge og tekstur på lag og skaper en lun og hyggelig atmosfære. Green Apple fører tapetet.

  Foto: Green Apple

 • <b>CREATIVITY:</b> Denne dype rødtonen fant vi hos Nordsjö, i en av palettene som huser årets farge 2020. Med lyst tilbehør demper du varmen i fargen noe.

  Foto: Nordsjö

 • <b>VARMT:</b> Fargen her fra Beckers er ikke ulik fargen fra Nordsjö, men legg merke til hvordan den blusser opp i selskap med de andre elementene i ulike gylne og rødlige toner.

  Foto: Beckers

 • <b>VAN GOGH:</b> Et tapet med Van Goghs energiske farger og penselstrøk kan gi både deg og entreen et skikkelig energiboost. Borge har tapetet.

  Foto: Borge

Annonse
Annonse
Varm og lun entré

ROLIG: Fargen Terra di Sienna brænt fra Flüggers stilhistoriske fargekart er beskjeden og varm, og tar deg mildt imot uten store fakter.
(Flügger)

Gult, oransje og rødt er de varme fargene i fargesirkelen. De finnes i utallige toner og nyanser, fra de mest kulørsterke til de svakeste pasteller og mørkt helt mot sort. Du kan skru varmen opp og ned med valg av nyanser.

Atmosfære

Hvordan ville du ønske å bli tatt imot når du kommer hjem? Det er veldig hyggelig om noen står klar med tøflene og en varm klem, men de færreste av oss har det vel slik. Da er det kjekt å vite at vi kan bruke farger og mønster til å skape godfølelse.

Rosa strukturtapet i gangen

LINEN: I dette tapet fra Arte spiller både farge og tekstur på lag og skaper en lun og hyggelig atmosfære. Green Apple fører tapetet.
(Green Apple)

Din farge

Van Gogh tapet

VAN GOGH: Et tapet med Van Goghs energiske farger og penselstrøk kan gi både deg og entreen et skikkelig energiboost. Borge har tapetet.
(Borge)

Start med en farge du kan tenke deg å ha på veggen. Husk at den ikke skal gjøre jobben alene. Det er kombinasjonen av flere farger, en miks av materialer og mønster som sammen settet stemningen. Er usikker på hva som vil kjennes best hjemme hos deg, så start gjerne med et moodboard.

Rolig

Vil du ha en rolig og dempet atmosfære vil det stemme bra med farger som er sånn passe midt på treet, verken for lyse eller mørke, og ikke for kulørsterke. I de seneste fargekartene finnes det godt med farger i dette sjiktet med både røde, oransje og gule undertoner. Tenk også på at matte malinger virker mer rolig enn maling med glans.

Rolig dempet gråbrun i gangen

CORTADO: I fargekartet hos Butinox Interiør finner vi Cortado en varm gråbrun nyanse, som i utgangspunktet er fra den oransje delen av fargesirkelen.
(Butinox)

Lunt

Dyp rødtone i gangen

CREATIVITY: Denne dype rødtonen fant vi hos Nordsjö, i en av palettene som huser årets farge 2020. Med lyst tilbehør demper du varmen i fargen noe.
(Nordsjö)

For å få vegger som luner som en varm favn, kan du sjekke ut farger som er mørkere og litt mer kulørsterke enn fargene over. Ekstra lunt og hyggelig blir det med et tapet med lintekstur på veggene.

Energi

Gulmønstret tapet

MORRIS: Når døren åpner seg til denne entreen, aner vi et varmt streif fra en engelsk park og 1800-tallet. Like aktuelt i dag. Tapetet fra Morris/Melwater føres av Intag.
(Intag)

Kanskje det er et lite energikick du trenger. Da styrer vi unna de forsiktige mellomtonene og går for en liten fargebombe. Her er det opp til deg å dosere; trenger du mye energi maler du veggene i en frisk farge. Holder det med en mindre dose kan det holde med et fargerikt teppe eller møbel.

En annen verden

Blomstret tapet i gangen

HERITAGE heter kolleksjonen dette tapetet er hentet fra, og i denne entreen skapes varme ved å mikse ulike stiler og varme farger. Tapetet er fra Fiona/Flügger.
(Fiona/Flügger)

Ønsker du deg bort og vekk av og til. Med tapet på veggene i entreen kan du kjapt komme deg til en annen tid eller annet sted med det rette mønsteret. Har du slette vegger, så har du det beste utgangspunktet for å skape endringen du ønsker, og gjøre entreen til en herlig overgang mot verden der ute og din private hule.

Oppdatert: 17.12.2019  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]