Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Entreen viser hvem du er

Gangen er det rommet som først møter både deg og gjestene dine. La den vise hvem du er.

 • <b>TØFT:</b> Personligheten bør skinne gjennom i gangen! Tapet fra kolleksjonen Nuevo fra Scion/Tapethuset.

  Foto: Tapethuset

 • <b>HVEM ER DU?:</b> La entreen vise hvem som bor her. Tapet fra kolleksjonen Vivid fra Storeys.

  Foto: Storeys

 • <b>HJEMKOMST:</b> Du skal føle deg hjemme når du kommer inn i din egen gang. Det må være deg. Tapet fra kolleksjonen Billie fra Borge.

  Foto: Borge

 • <b>HELT BANANAS:</b> Er det ett rom du virkelig kan slå deg løs i og teste ut det tapetet du digger, men ikke tørr å ha i stua, så er det gangen. Her er tapetet B-A-N-A-N-A-S ! fra Artes kolleksjon Flavor Paper, som føres av Green Apple.

  Foto: Green Apple

 • <b>STORTROMMA:</b> Det er lov til å slå på stortromma i gangen, for eksempel med en sprek veggfarge. Her er malt med fargen Smaragd 786 fra Beckers.

  Foto: Beckers

 • <b>GULVDRØM:</b> Skei ut med et litt annerledes gulv i gangen. HQR fra Gerflor, her i designet Diamond Cream, er både kult, slitesterkt og veldig enkelt å holde ved like. Perfekt for gangen!

  Foto: Gerflor

Annonse
Annonse
Tapet viser personlighet

HVEM ER DU?: La entreen vise hvem som bor her. Tapet fra kolleksjonen Vivid fra Storeys.
(Storeys)

Entreen setter standarden for resten av hjemmet. Hva som møter deg der, skaper forventninger til hva som møter deg også lenger inn i de neste rommene. Og det er det første rommet du og dine besøkende ser, så her har du virkelig mulighet til å vise hvem du er. La fargene, tapetet, mønstrene og uttrykket reflektere hvordan du er som person. Er du sprudlende, leken, rolig, nysgjerrig, uredd, varm, trygg, behersket? La det komme frem i hvordan du pusser opp boligen, og da særlig gangen.

Gjennomgangsrom

Sprek farge i gangen

STORTROMMA: Det er lov til å slå på stortromma i gangen, for eksempel med en sprek veggfarge. Her er malt med fargen Smaragd 786 fra Beckers.
(Beckers)

Fordi gangen er det rommet i huset der vi som regel ikke oppholder oss lenge av gangen, men bare går gjennom, tåler den litt mer trøkk enn andre rom. Mange er kanskje litt redde for å slå til med et skikkelig spenstig tapet eller en ordentlig sprek veggfarge i stua og på soverommet, fordi de er redde for å gå lei. Men entreen, som er et gjennomgangsrom, tåler det definitivt!

Så har du sett deg ut en favorittfarge eller et favorittapet, men syns det er litt for mye for de andre rommene lenger inn i huset, så bør du kanskje teste det ut i gangen. Vær litt dristigere her enn du normalt er ellers, og kjør gjerne på med noe du virkelig digger og som gir deg godfølelsen.

Ikke glem det praktiske

Tapet som tåler en trøkk

TAPET: Tapet gir liv til veggene. Men pass på å velge å som tåler en trøkk i gange. Denne er fra kolleksjonen Paradisio fra Fantasi Interiør.
(Fantasi Interiør)

Det er viktig å finne farger og mønstre som er deg, og som du kan trives i. Men i gangen er det også viktig å ikke glemme de praktiske egenskapene til overflatene. Her kastes paraplyer og sekker i veggene og sølete sko settes fra seg på gulvet. Derfor bør overflatene i gangen tåle en trøkk. Det gjelder både for gulvet og for veggene. Det finnes gode, slitesterke gulv som egner seg godt i gangen. Se også etter gulv som er motstandsdyktige mot fukt og som er enkle å rengjøre. Når det kommer til veggen finnes det både maling og tapet som er spesielt egnet for utsatte steder.

Oppdatert: 17.12.2019  

Dette ble brukt

Hovedbilde/TØFT: Tapet fra kolleksjonen Nuevo fra Scion – TAPETHUSET

HVEM ER DU: Tapet fra kolleksjonen Vivid – STOREYS

HJEMKOMST: Tapet fra kolleksjonen Billie – BORGE

STEMNING: Vegg malt med Mood i fargen Frid 863 – BECKERS

STORTROMMA: Vegg malt i fargen Smaragd 786, lister i fargen Kokos 502 – BECKERS

HELT BANANAS: Tapetet B-A-N-A-N-A-S ! fra kolleksjonen Flavor Paper fra Arte – GREEN APPLE

ORANSJE: Tapet fra kolleksjonen Zapara fra Harlequin – TAPETHUSET

TAPET: Tapet fra kolleksjonen Paradisio – FANTASI INTERIØR

GULVDRØM: HQR Diamond Cream – GERFLOR

ORDEN: Tavlemaling i fargen 5927 Cortado – BUTINOX

MALT GULV: Gulv malt med Carazzo i fargen Topaze, vegg malt med Fresco i fargen Sahara Dust – PURE & ORIGINAL

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Tarkett annons
Annonse
Tarkett annons
[Some text some message]