Porsgrund Bad annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

En passe dose galskap i gangen

  •  
  •  
  Bilder av: Beckers, Borge, Golvabia, Nordsjö
Gjør velkomsten til en opplevelse – både for deg som bor der og for de som kommer på besøk! Det er ingen grunn til å spare på kruttet i gangen.
Fargerik trapp i gangen
FARGESKALA Det blir nok aldri kjedelig å gå opp denne trappen, som har malte opptrinn. Den gir farge nok til hele rommet, og vegger og gulv er derfor holdt i mer nøytrale kulører, slik at trappen får mest oppmerksomhet. (Foto: Nordsjö)

Som det første rommet du møter når du kommer hjem, og det siste du forlater om morgenen, har entréen en viktig funksjon. Det skal være et hyggelig møte, både for deg og husets gjester. Får du attpåtil med deg en porsjon god energi, er vel ikke det å forakte heller. 

Tofarget vegg i gangen
SPENNING I DETALJENE: Tofarget vegg gir en fin effekt, uten å virke rotete. Sofaen i turkis og speilet i gull er viktige stemningsskapere, og nøkkelskapets småfrekke gulfarge er en spennende kontrast. (Foto: Beckers)

Personlig vri

<b>GULVET SOM BLIKKFANG:</b> Her er det gulvflisene som byr på farger og mønster. Blånyanser dominerer, og flisene har «slitte» hjørner som gir et røft utseende. Det øvrige interiøret er tonet ned i fargene. Gulvet spiller førstefiolin. (Foto: Golvabia)
GULVET SOM BLIKKFANG: Her er det gulvflisene som byr på farger og mønster. Blånyanser dominerer, og flisene har «slitte» hjørner som gir et røft utseende. Det øvrige interiøret er tonet ned i fargene. Gulvet spiller førstefiolin. (Foto: Golvabia)

Entréen er kanskje det rommet i huset hvor man tilbringer minst tid. Det er et gjennomgangsrom, hvor vi tåler mer fart og spenning enn i oppholdsrommene, så her er det er ingen grunn til å spare på kruttet.

Det betyr ikke at det må sterke farger eller voldsomme mønster til. Det handler mest om små og store overraskelser, som en malt flate, et tapet, et spesielt gulv eller et møbel. Om rommet er stort, lite, bredt eller smalt – dra deg ut av din egen komfortsone, og våg å være litt frekk!

<b>DYRISKE TAKTER:</b> Her møtes to tapeter, hvor deler av mønsteret på det nederste danner en naturlig bord. Gråmalt listverk og vegg rammer dem inn og roer ned uttrykket, sammen med det mørke gulvet – sofistikert galskap! (Foto: Borge)
DYRISKE TAKTER: Her møtes to tapeter, hvor deler av mønsteret på det nederste danner en naturlig bord. Gråmalt listverk og vegg rammer dem inn og roer ned uttrykket, sammen med det mørke gulvet – sofistikert galskap! (Foto: Borge)

Dette ble brukt:

FARGESKALA
  • Fargekoder – begynner nederst, fra trinn 1: R7.22.69, Q0.10.80, L5.60.43, G4.40.70, J0.30.80, X7.16.66, F8.40.80, X0.20.50, V3.35.14, C1.10.79, C6.49.48. Maling fra NORDSJÖ
DYRISKE TAKTER
  • Tapeter: Cole & Son, Ardmore, Leopard Walk 109/2010 + Zulu Border 109/13060 (bord) – FINNDINTAPET.NO
SPENNING I DETALJENE
  • Øverste del av veggen: farge Kokos 502/S 0500-N – BECKERS
  • Nederste del av veggen, radiator og knaggrekke: farge Hav 760 /2014-R91B – BECKERS
  • Nøkkelskap: farge Påsklilja 617/0659-G91Y – BECKERS
GULVET SOM BLIKKFANG
  • Gulv- og veggfliser: Artisan – GOLVABIA

Mer informasjon

Beckers

Finndintapet

Golvabia

Nordsjö

Les også Utsøkte valg for utsatte vegger

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Kommentarer

Mer Innendørs

Beckers annons

Nyeste artikler

Norsol annons