Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

En passe dose galskap i gangen

Gjør velkomsten til en opplevelse – både for deg som bor der og for de som kommer på besøk! Det er ingen grunn til å spare på kruttet i gangen.

 • En passe dose galskap i gangen

  Foto: Beckers, Borge, Golvabia, Nordsjö

 • <b>SPENNING I DETALJENE:</b> Tofarget vegg gir en fin effekt, uten å virke rotete. Sofaen i kraftig turkis og speilet i gull er viktige stemningsskapere, og nøkkelskapets småfrekke gulfarge er en spennende kontrast til de øvrige fargene. Radiatoren er godt kamuflert i samme farge som veggen. (Foto: Beckers)

  Foto:

 • <b>DYRISKE TAKTER:</b> Ville dyr i heftig forening; her møtes to tapeter, hvor deler av mønsteret på det nederste danner en naturlig bord. Gråmalt listverk og vegg rammer dem inn og roer ned uttrykket, sammen med det mørke tregulvet – sofistikert galskap, som altså ikke er helt ute av kontroll! (Foto: Borge)

  Foto:

 • <b>GULVET SOM BLIKKFANG:</b> I dette rommet er det gulvflisene som byr på farger, og står for mønsterinnslaget. To blånyanser dominerer, og flisene har «slitte» hjørner som gir dem et røft utseende. Det øvrige interiøret er tonet ned i fargene. Her er det gulvet som spiller førstefiolin. (Foto: Golvabia)

  Foto:

 • <b>FARGESKALA:</b> Det blir nok aldri kjedelig å gå opp denne trappen, som har malte opptrinn. Den gir farge nok til hele rommet, og vegger og gulv er derfor holdt i mer nøytrale kulører, slik at trappen får mest oppmerksomhet. (Foto: Nordsjö)

  Foto:

Annonse
Annonse
Fargerik trapp i gangen

FARGESKALA Det blir nok aldri kjedelig å gå opp denne trappen, som har malte opptrinn. Den gir farge nok til hele rommet, og vegger og gulv er derfor holdt i mer nøytrale kulører, slik at trappen får mest oppmerksomhet. (Foto: Nordsjö)

Som det første rommet du møter når du kommer hjem, og det siste du forlater om morgenen, har entréen en viktig funksjon. Det skal være et hyggelig møte, både for deg og husets gjester. Får du attpåtil med deg en porsjon god energi, er vel ikke det å forakte heller. 

Personlig vri

GULVET SOM BLIKKFANG: Her er det gulvflisene som byr på farger og mønster. Blånyanser dominerer, og flisene har «slitte» hjørner som gir et røft utseende. Det øvrige interiøret er tonet ned i fargene. Gulvet spiller førstefiolin. (Foto: Golvabia)

GULVET SOM BLIKKFANG: Her er det gulvflisene som byr på farger og mønster. Blånyanser dominerer, og flisene har «slitte» hjørner som gir et røft utseende. Det øvrige interiøret er tonet ned i fargene. Gulvet spiller førstefiolin. (Foto: Golvabia)

Entréen er kanskje det rommet i huset hvor man tilbringer minst tid. Det er et gjennomgangsrom, hvor vi tåler mer fart og spenning enn i oppholdsrommene, så her er det er ingen grunn til å spare på kruttet.

Det betyr ikke at det må sterke farger eller voldsomme mønster til. Det handler mest om små og store overraskelser, som en malt flate, et tapet, et spesielt gulv eller et møbel. Om rommet er stort, lite, bredt eller smalt – dra deg ut av din egen komfortsone, og våg å være litt frekk!

Oppdatert: 17.12.2019  

Dette ble brukt

FARGESKALA

Fargekoder – begynner nederst, fra trinn 1: R7.22.69, Q0.10.80, L5.60.43, G4.40.70, J0.30.80, X7.16.66, F8.40.80, X0.20.50, V3.35.14, C1.10.79, C6.49.48. Maling fra NORDSJÖ

DYRISKE TAKTER

Tapeter: Cole & Son, Ardmore, Leopard Walk 109/2010 + Zulu Border 109/13060 (bord) – FINNDINTAPET.NO

SPENNING I DETALJENE

Øverste del av veggen: farge Kokos 502/S 0500-N – BECKERS

Nederste del av veggen, radiator og knaggrekke: farge Hav 760 /2014-R91B – BECKERS

Nøkkelskap: farge Påsklilja 617/0659-G91Y – BECKERS

GULVET SOM BLIKKFANG

Gulv- og veggfliser: Artisan – GOLVABIA

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Tarkett annons
Annonse
Tarkett annons
[Some text some message]