Porsgrund Bad annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Sett farge på døren i gangen

  •  
  •  
  Bilder av: Nordsjö, Anne Manglerud/ifi.no og Chera Westman/ifi.no
La en fargeklatt av en dør være det siste du ser før du går ut om morgenen, så får du garantert litt ekstra energi til å starte arbeidsdagen med.
Rød inngangsdør i gangen
TØFT: Med rød dør og sort gulv, får entréen en tøff look. (Foto: Chera Westman/ifi.no)

Det sies at gangen er det rommet i boligen der man virkelig kan slå på stortromma og prøve noe litt nytt. Og det er helt sant. For det er et rom der du ikke oppholder deg lenge i av gangen – et rom du som regel bare går inn og ut.

Men det er også et rom du bør pusse opp med en klar tanke om hvilken stemning du ønsker at det skal gi. For entréen er faktisk det første som møter deg når du kommer hjem om ettermiddagen, og det siste du ser før du går ut om morgenen. Her har du en gyllen mulighet til å få litt ekstra energi – hvis du bare tør å ta i bruk litt farger!

LES OGSÅ: Éntre med personlig stil

Gulmalt dør i gangen
ENERGI: Det er umulig å ikke få litt ekstra energi om denne entréen følger deg ut om morgenen. (Foto: Anne Manglerud/ifi.no)

Energiboost

Male rød dør
BLIKKFANG: En ellers nøytral og forsiktig gang, får helt nytt liv med en dør i en sprek farge. (Foto: Nordsjö)

En dør malt i en sprek farge kan gjøre den store forskjellen i gangen. Det er et lite tiltak som gir stor effekt – både estetisk i interiøret, men også for humøret og energinivået til alle som går inn og ut døren. Og hva er vel bedre enn å gå ut ytterdøren med en følelse av mer energi om morgenen?

I tillegg gir en farget dør alle gjester en hyggelig og fargeglad velkomst – og setter standarden for stemningen i resten av huset. 

Her kan du lese mer om – og få fremgangsmåten til – hvordan du maler døren.

Les også Munter velkomst

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Kommentarer

Mer Innendørs

Beckers annons

Nyeste artikler

Norsol annons