Kategorier

Meny

Konto

Sett farge på døren i gangen

La en fargeklatt av en dør være det siste du ser før du går ut om morgenen, så får du garantert litt ekstra energi til å starte arbeidsdagen med.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Sett farge på døren i gangen

Foto: Nordsjö, Anne Manglerud/ifi.no og Chera Westman/ifi.no

Det sies at gangen er det rommet i boligen der man virkelig kan slå på stortromma og prøve noe litt nytt. Og det er helt sant. For det er et rom der du ikke oppholder deg lenge i av gangen – et rom du som regel bare går inn og ut.

Men det er også et rom du bør pusse opp med en klar tanke om hvilken stemning du ønsker at det skal gi. For entréen er faktisk det første som møter deg når du kommer hjem om ettermiddagen, og det siste du ser før du går ut om morgenen. Her har du en gyllen mulighet til å få litt ekstra energi – hvis du bare tør å ta i bruk litt farger!

LES OGSÅ: Éntre med personlig stil

Dele på Pinterest Rød inngangsdør i gangen

TØFT: Med rød dør og sort gulv, får entréen en tøff look. (Foto: Chera Westman/ifi.no)

Dele på Pinterest Gulmalt dør i gangen

ENERGI: Det er umulig å ikke få litt ekstra energi om denne entréen følger deg ut om morgenen. (Foto: Anne Manglerud/ifi.no)

Energiboost

En dør malt i en sprek farge kan gjøre den store forskjellen i gangen. Det er et lite tiltak som gir stor effekt – både estetisk i interiøret, men også for humøret og energinivået til alle som går inn og ut døren. Og hva er vel bedre enn å gå ut ytterdøren med en følelse av mer energi om morgenen?

I tillegg gir en farget dør alle gjester en hyggelig og fargeglad velkomst – og setter standarden for stemningen i resten av huset. 

Her kan du lese mer om – og få fremgangsmåten til – hvordan du maler døren.

Dele på Pinterest Male rød dør

BLIKKFANG: En ellers nøytral og forsiktig gang, får helt nytt liv med en dør i en sprek farge. (Foto: Nordsjö)

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]