Kategorier

Meny

Konto

Små og fargerike overraskelser i gangen

Vi sier at du skal være litt gal i gangen. Men det betyr ikke at du nødvendigvis må male alle veggene knall rosa. Tenk litt nytt – du kan få en leken og morsom entré med små, overraskende grep.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Små og fargerike overraskelser i gangen

Foto: Beckers

Små og halvsmå fargeklatter i et rom kan gjøre vel så mye som helfargede vegger. Gangen er stedet for å prøve seg litt fram og leke med interiøret. Gjør noe litt annerledes og uventet, og by besøkende på noen morsomme overraskelser når de tråkker over dørterskelen.

Snudd på hodet

Det er så lite som skal til! En ellers nøytral og trygg fargepalett kan snus på hodet med et lite innslag av et uventet fargeelement, i form av en malt dør, et sjokkrosa skap, et farget felt på veggen, kule dekorpanel eller et knallgult nøkkelskap.

Dele på Pinterest Fargerikt i gangen

Foto: Flügger

WOW-EFFEKT: Med et knall rosa skap i gangen, kan du virkelig skape wow-effekt.

Dele på Pinterest Rød dør i gangen

Foto: Nordsjö

VELKOMMEN: Den røde døren ønsker velkommen inn, og gir både beboende og besøkende godt humør!

Fremhev – ikke skjul!

Dører, nøkkelskap, lister, skap og små overganger mellom rom – det er ting som ofte bare «er der». Men ved å fremheve dem i stedet for å gjemme dem bort, kan du få deg noen hyggelige overraskelser. La de ofte ignorerte elementene for en gangs skyld være heltene i rommet! Veggene kan også få helt nytt liv med kule dekorelement. Og her er det bare å leke seg!

Velg friske farger

Gangen er stedet for de friske fargene. Gult, rødt, grønt, rosa – velg farger som gir deg og dine energi. Det er det siste rommet du ser før du drar den morgentrøtte kroppen på jobb, og det første du møter når du kommer hjem etter en lang dag. Her har du godt av å få en aldri så liten energiboost før du inntar sofaen eller kjøkkenet.

Dele på Pinterest Veggdekor Arstyl Wall Panels

Foto: Deco Systems

DEKOR: Overraskende og stilig dekor med Arstyl Wall Panels fra Deco Systems.

Dele på Pinterest Male nøkkelskapet i gangen

Foto: Beckers

FRISKT: Mal nøkkelskapet i en frisk farge, så står det fram som et fint interiørelement! Nøkkelskapet her er malt i fargen Påsklilja 617 fra Beckers.

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]