Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Små og fargerike overraskelser i gangen

  •  
  •   Publisert:
Mal nøkkelskapet i en frisk farge, så står det fram som et fint interiørelement!   Beckers
Vi sier at du skal være litt gal i gangen. Men det betyr ikke at du nødvendigvis må male alle veggene knall rosa. Tenk litt nytt – du kan få en leken og morsom entré med små, overraskende grep.
Fargerikt i gangen
WOW-EFFEKT: Med et knall rosa skap i gangen, kan du virkelig skape wow-effekt. Flügger

Små og halvsmå fargeklatter i et rom kan gjøre vel så mye som helfargede vegger. Gangen er stedet for å prøve seg litt fram og leke med interiøret. Gjør noe litt annerledes og uventet, og by besøkende på noen morsomme overraskelser når de tråkker over dørterskelen.

Snudd på hodet

Det er så lite som skal til! En ellers nøytral og trygg fargepalett kan snus på hodet med et lite innslag av et uventet fargeelement, i form av en malt dør, et sjokkrosa skap, et farget felt på veggen, kule dekorpanel eller et knallgult nøkkelskap.

Rød dør i gangen
VELKOMMEN: Den røde døren ønsker velkommen inn, og gir både beboende og besøkende godt humør! Nordsjö

Fremhev – ikke skjul!

Veggdekor Arstyl Wall Panels
DEKOR: Overraskende og stilig dekor med Arstyl Wall Panels fra Deco Systems. Deco Systems

Dører, nøkkelskap, lister, skap og små overganger mellom rom – det er ting som ofte bare «er der». Men ved å fremheve dem i stedet for å gjemme dem bort, kan du få deg noen hyggelige overraskelser. La de ofte ignorerte elementene for en gangs skyld være heltene i rommet! Veggene kan også få helt nytt liv med kule dekorelement. Og her er det bare å leke seg!

Velg friske farger

Gangen er stedet for de friske fargene. Gult, rødt, grønt, rosa – velg farger som gir deg og dine energi. Det er det siste rommet du ser før du drar den morgentrøtte kroppen på jobb, og det første du møter når du kommer hjem etter en lang dag. Her har du godt av å få en aldri så liten energiboost før du inntar sofaen eller kjøkkenet.

Male nøkkelskapet i gangen
FRISKT: Mal nøkkelskapet i en frisk farge, så står det fram som et fint interiørelement! Nøkkelskapet her er malt i fargen Påsklilja 617 fra Beckers. Beckers
Les også Smakfulle sikringsskap

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her:
 
Tarkett annons