Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Beslagsboden annons
Annonse
Beslagsboden annons

Små og fargerike overraskelser i gangen

Vi sier at du skal være litt gal i gangen. Men det betyr ikke at du nødvendigvis må male alle veggene knall rosa. Tenk litt nytt – du kan få en leken og morsom entré med små, overraskende grep.

 • <b>FRISKT:</b> Mal nøkkelskapet i en frisk farge, så står det fram som et fint interiørelement! Nøkkelskapet her er malt i fargen Påsklilja 617 fra Beckers.

  Foto: Beckers

 • <b>LISTEFINT:</b> Et ellers hvitt og «kjedelig» rom kan gjøres plutselig spennende ved å gi listene en helt annen farge. Perfekt i en gang, der sko ellers ville sølet til hvite lister.

  Foto: Nordsjö

 • <b>WOW:</b> Mal mindre felter i gangen for en wow-effekt! Gi for eksempel en morsom farge til partiet mellom to rom eller til trappeoppgangen.

  Foto: Nordsjö

 • <b>FORLENGET:</b> Forleng døren ved å male veggfeltet bak og taket i samme farge. Det gir en morsom effekt, og tilfører mye farge og energi uten å ta opp hele rommet.

  Foto: Nordsjö

 • <b>VELKOMMEN:</b> Den røde døren ønsker velkommen inn, og gir både beboende og besøkende godt humør!

  Foto: Nordsjö

 • <b>DEKOR:</b> Overraskende og stilig dekor med Arstyl Wall Panels fra Deco Systems.

  Foto: Deco Systems

Annonse
Annonse
Fargerikt i gangen

WOW-EFFEKT: Med et knall rosa skap i gangen, kan du virkelig skape wow-effekt.
(Flügger)

Små og halvsmå fargeklatter i et rom kan gjøre vel så mye som helfargede vegger. Gangen er stedet for å prøve seg litt fram og leke med interiøret. Gjør noe litt annerledes og uventet, og by besøkende på noen morsomme overraskelser når de tråkker over dørterskelen.

Snudd på hodet

Det er så lite som skal til! En ellers nøytral og trygg fargepalett kan snus på hodet med et lite innslag av et uventet fargeelement, i form av en malt dør, et sjokkrosa skap, et farget felt på veggen, kule dekorpanel eller et knallgult nøkkelskap.

Fremhev – ikke skjul!

Veggdekor Arstyl Wall Panels

DEKOR: Overraskende og stilig dekor med Arstyl Wall Panels fra Deco Systems.
(Deco Systems)

Dører, nøkkelskap, lister, skap og små overganger mellom rom – det er ting som ofte bare «er der». Men ved å fremheve dem i stedet for å gjemme dem bort, kan du få deg noen hyggelige overraskelser. La de ofte ignorerte elementene for en gangs skyld være heltene i rommet! Veggene kan også få helt nytt liv med kule dekorelement. Og her er det bare å leke seg!

Velg friske farger

Gangen er stedet for de friske fargene. Gult, rødt, grønt, rosa – velg farger som gir deg og dine energi. Det er det siste rommet du ser før du drar den morgentrøtte kroppen på jobb, og det første du møter når du kommer hjem etter en lang dag. Her har du godt av å få en aldri så liten energiboost før du inntar sofaen eller kjøkkenet.

Oppdatert: 28.04.2020  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]