Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Mal skostativet og sett farge på gangen

Er du lysten på en litt ny velkomst i entreen, trenger du ikke nødvendigvis å pusse opp hele rommet. Mal skostativet, så ser du hvordan en liten forandring kan gi stor effekt.

cloud_download
fullscreen
 • <b>FARGE:</b> Selve rammen på stativet er malt i Pistage 802, mens hylleplaten er malt i Grönt te 846, en litt mørkere grønnfarge. Begge fargene fra Beckers.

  Foto:

 • <b>DETALJER:</b> La detaljene sette sitt preg på interiøret.

  Foto:

 • <b>ORDEN:</b> Skostativet hjelper å holde orden i gangen. Hvorfor ikke la det bidra til å sette litt farge også?

  Foto:

 • <b>ORDEN:</b> Skostativet hjelper å holde orden i gangen. Hvorfor ikke la det bidra til å sette litt farge også?

  Foto:

Annonse
Annonse
Male skostativet i farge

DETALJER: La detaljene sette sitt preg på interiøret.

For å skape en ny følelse i gangen og gi den et løft, trenger du ikke nødvendigvis å forandre på mer enn noen detaljer. Ønsk velkommen med et fresht skostativ i en ny farge!

LES OGSÅ: Ønsk velkommen med entréen

Det ligger i detaljene

Male skostativet

ORDEN: Skostativet hjelper å holde orden i gangen. Hvorfor ikke la det bidra til å sette litt farge også?

Skostativet blir ofte stående som kun en praktisk innretning i entréen. En sort, liten hylle der du setter av deg de skitne skoene for å holde litt orden i systemet. Men ikke glem at også den kan tilføre noe til interiøret. Særlig i en liten gang, der det ikke er plass til så mange andre elementer enn de som har en praktisk funksjon, er det lurt å utnytte potensialet i detaljene. Kommoder, nøkkelskap, knagger og skohyller – alle elementer med en viktig funksjon i entréen. Så hvorfor ikke la de sette sitt preg på interiøret også? På den måten blir det enkelt å gi selv den minste gangen en personlig touch. 

Fargetips

Skal du male skostativet i en litt lys farge, kan det være lurt å gjøre som det er gjort i eksempelet som vises i denne saken. Mal da selve hyllene der skoene står i en litt mørkere nyanse. På den måten vil ikke skitt og bøss du drar med deg inn synes like godt.

Farge på skostativ

FARGE: Selve rammen på stativet er malt i Pistage 802, mens hylleplaten er malt i Grönt te 846, en litt mørkere grønnfarge. Begge fargene fra Beckers.

Oppdatert: 17.12.2019  

Mer informasjon:

Beckers

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]