IFI logo
Se flere bilder
Mal skostativet og sett farge på gangen

Foto: Beckers

Mal skostativet og sett farge på gangen

Er du lysten på en litt ny velkomst i entreen, trenger du ikke nødvendigvis å pusse opp hele rommet. Mal skostativet, så ser du hvordan en liten forandring kan gi stor effekt.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For å skape en ny følelse i gangen og gi den et løft, trenger du ikke nødvendigvis å forandre på mer enn noen detaljer. Ønsk velkommen med et fresht skostativ i en ny farge!

LES OGSÅ: Ønsk velkommen med entréen

Se flere bilder
Male skostativet i farge

Foto:

DETALJER: La detaljene sette sitt preg på interiøret.

Det ligger i detaljene

Skostativet blir ofte stående som kun en praktisk innretning i entréen. En sort, liten hylle der du setter av deg de skitne skoene for å holde litt orden i systemet. Men ikke glem at også den kan tilføre noe til interiøret. Særlig i en liten gang, der det ikke er plass til så mange andre elementer enn de som har en praktisk funksjon, er det lurt å utnytte potensialet i detaljene. Kommoder, nøkkelskap, knagger og skohyller – alle elementer med en viktig funksjon i entréen. Så hvorfor ikke la de sette sitt preg på interiøret også? På den måten blir det enkelt å gi selv den minste gangen en personlig touch. 

Se flere bilder
Male skostativet

Foto:

ORDEN: Skostativet hjelper å holde orden i gangen. Hvorfor ikke la det bidra til å sette litt farge også?

Fargetips

Skal du male skostativet i en litt lys farge, kan det være lurt å gjøre som det er gjort i eksempelet som vises i denne saken. Mal da selve hyllene der skoene står i en litt mørkere nyanse. På den måten vil ikke skitt og bøss du drar med deg inn synes like godt.

Se flere bilder
Farge på skostativ

Foto:

FARGE: Selve rammen på stativet er malt i Pistage 802, mens hylleplaten er malt i Grönt te 846, en litt mørkere grønnfarge. Begge fargene fra Beckers.

Mer informasjon:

Beckers

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Ny farge til soverommet i 2022

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Koden til farger som funker sammen

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Godt følge til brunt
Innendørs

Godt følge til brunt

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.