Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Smakfulle sikringsskap

De finnes i alle hus, og er sjelden utpreget estetiske. Til alt overmål er de ofte plassert godt synlig på veggen, gjerne i øyehøyde.

cloud_download
fullscreen
  • Smakfulle sikringsskap

    Foto: Anne Manglerud/ifi.no, Espen Grønli/ifi.no

  • Da flere lag gammel maling ble fjernet, åpenbarte det seg en kul, røff overflate!

    Foto:

  • Et frisk innslag, og en glad farge å møte rett innenfor døren; S 1070-Y10R.

    Foto:

Annonse
Annonse

Det er nok en praktisk tanke som ligger til grunn for plasseringen, uten at det gjør saken noe bedre fra et interiørperspektiv. Disse to skapene er ingen unntak. De befinner seg i entréen, og er noe av det første man ser når man kommer inn i rommet. Istedenfor å gjøre et mer eller mindre lite vellykket forsøk på å skjule den nødvendige innretningen, kan det være en spennende løsning å gå motsatt vei – å fremheve den, og la den bli et fint interiørelement.

Nettopp dette var tanken bak den gule døren. Den ble malt i en knallfarge, og brukes som oppslagstavle. Magneteffekten får man på kjøpet, fordi skapet er av metall. 

Det blanke skapet har en annen historie. Huseieren fjernet flere lag gammel maling, for så å skulle male det på nytt. Så langt kom han aldri, for overflaten som åpenbarte seg var så fin at han valgte å beholde den.

Fra begge hold rapporteres det om gode tilbakemeldinger fra gjester, og at de tidligere slitte, trauste sikringsskapene har blitt en snakkis!  

 

 

Oppdatert: 17.12.2019  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]