IFI logoTil ifi.no AnnonseAnnonse
IFI logo
Se flere bilder
Mal en tavle til kjøkkenet

Foto: Alanor

Mal en tavle til kjøkkenet

Enkel og morsom fornyelse som også hjelper deg i hverdagen? Tavlemaling er et utmerket eksempel på nettopp dette. Mal litt av veggen, en dør eller innsiden av et skap, så har du alltid en tavle for hånden for ting du må huske!

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tavlemaling er ingen nyhet i seg selv, men den velkjente og spesielle malingen har fått et oppsving den siste tiden! Hvorfor er ikke vanskelig å forstå; både barn og voksne kan ha stor nytte og glede av å rable litt på veggen i blant.

Malingen kan benyttes på nærmest alt. Rust-Oleum Tavlemaling fra Alanor er for eksmpel idell for bruk på treverk, metall, plast, gips og de fleste andre overflater.

- Rust-Oleum Tavlemaling kan brukes alle steder der hvor vanlig maling sitter. Ville du ha brukt en heftgrunning under for å få en vanlig maling til å sitte, bruker du det også under tavlemalingen, tipser Audun Klauseie hos Alanor.

Se flere bilder
Innsiden av et skap kan gjerne brukes til ting man skal huske.

Foto:

Innsiden av et skap kan gjerne brukes til ting man skal huske.

Enkel i bruk

Malingen påføres med pensel eller rull. Den tørker raskt, og er støvtørr etter bare 30-60 minutter. Det gjelder derfor å jobbe raskt og effektivt, uten pauser. 

Når malingen er tørr, kan man tegne på den med både vanlig skolekritt og flytende kritt.

For en ekstra effekt, kan man male med magnetmaling under tavlemaling. Da kan man i tillegg til å skrive på tavlen, også feste huskelapper med magnet. 

Se flere bilder
Del hyggelige beskjeder eller tegn et bilde!

Foto:

Del hyggelige beskjeder eller tegn et bilde!

Mer informasjon

www.alanor.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Bjørg Owren  | 
Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Bjørg Owren  | 
Denne fargen velger du på maling i 2022
Innendørs

Gult er fargen som har gått fra å være et lunt innslag på puter i sofaen, til å bli den nye store basisfargen til vegger og tak. I høst kjøper vi maling med varm farge for å få det...

Bjørg Owren  | 
Hardvoksolje – oljen som blir som en lakk
Innendørs

Hardvoksolje er ikke noe nytt, men bruken av produktet har i senere tid økt kraftig på møbler og gulv. Behandlingen forsegler porene i treet, og gir samtidig en beskyttende overflate....

Chera Westman  | 
Godt følge til brunt
Innendørs

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Bjørg Owren  | 
Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.