Kategorier

Meny

Konto

Mal en tavle til kjøkkenet

Enkel og morsom fornyelse som også hjelper deg i hverdagen? Tavlemaling er et utmerket eksempel på nettopp dette. Mal litt av veggen, en dør eller innsiden av et skap, så har du alltid en tavle for hånden for ting du må huske!

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Mal en tavle til kjøkkenet

Foto: Alanor

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tavlemaling er ingen nyhet i seg selv, men den velkjente og spesielle malingen har fått et oppsving den siste tiden! Hvorfor er ikke vanskelig å forstå; både barn og voksne kan ha stor nytte og glede av å rable litt på veggen i blant.

Malingen kan benyttes på nærmest alt. Rust-Oleum Tavlemaling fra Alanor er for eksmpel idell for bruk på treverk, metall, plast, gips og de fleste andre overflater.

- Rust-Oleum Tavlemaling kan brukes alle steder der hvor vanlig maling sitter. Ville du ha brukt en heftgrunning under for å få en vanlig maling til å sitte, bruker du det også under tavlemalingen, tipser Audun Klauseie hos Alanor.

Dele på Pinterest Innsiden av et skap kan gjerne brukes til ting man skal huske.

Innsiden av et skap kan gjerne brukes til ting man skal huske.

Enkel i bruk

Malingen påføres med pensel eller rull. Den tørker raskt, og er støvtørr etter bare 30-60 minutter. Det gjelder derfor å jobbe raskt og effektivt, uten pauser. 

Når malingen er tørr, kan man tegne på den med både vanlig skolekritt og flytende kritt.

For en ekstra effekt, kan man male med magnetmaling under tavlemaling. Da kan man i tillegg til å skrive på tavlen, også feste huskelapper med magnet. 

Dele på Pinterest Del hyggelige beskjeder eller tegn et bilde!

Del hyggelige beskjeder eller tegn et bilde!

Mer informasjon

www.alanor.no

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]