Kategorier

Meny

Konto

Hold orden i gangen med tavle- og magnetmaling

Med tavle- og magnetmaling i gangen, kan du enkelt holde orden på avtaler, beskjeder og huskelister.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Hold orden i gangen med tavle- og magnetmaling

Foto: Butinox

Huskelister, avtaler og beskjeder kan lett gå i glemmeboka når de skrives ned på post it-lapper rundt om i huset. Men har du ditt eget sted for å skrive opp alt dette, er det enkelt å ha kontroll.

Mal et lite område, en hel vegg eller alle veggene i gangen med tavlemaling og/eller magnetmaling, så kan du skrive opp viktige beskjeder, når barnas fotballtrening starter og hva du må huske på butikken.

Dele på Pinterest Tavlemaling i alle farger

Foto: Butinox

ALLE FARGER: Tavlemaling kan brekkes i alle regnbuens farger, og kan derfor fint brukes på en hel vegg uten at det synes at det er tavlemaling. Her er veggen i gangen malt med Cortado fra Butinox.

Hele veggen eller en liten del

Mange tavlemalinger kan brekkes i alle regnbuens farger, og kan derfor fint males på alle fire veggene i gangen i den fargen du ønsker, så kan du bestemme hvor du vil bruke krittet! Magnetmaling kan som oftest også overmales, enten med tavlemaling eller en vanlig maling i fargen du vil ha, så du trenger ikke å merke at det er spesialmaling som er brukt.

Om du ikke vil male hele veggen, kan du male en faktisk tavle, eller et lite område, eller kanskje ramme inn en malt plate. Da blir tavlen også et dekorativt element i gangen.

Dele på Pinterest Magnetmaling i gangen

Foto: Flügger

PRIMER: Med en primer med magnetisk effekt, som Interior Magnetic Board fra Flügger, kan du male over med hvilken som helst farge, så du ikke vil se at veggen er malt med magnetmaling.

Dele på Pinterest Sort tavlemaling i gangen

Foto: Beckers

LITEN TAVLE: Vil du ikke male hele veggen med tavlemaling, kan det holde å male en liten tavle der du kan skrive opp beskjeder og huskelapper. Her er det malt med Beckers Skoletavlemaling.

Dele på Pinterest Tavlemaling

Foto: Alanor

VELKOMMEN: Tavlemaling kan også brukes til å ønske beboerne velkommen hjem. Her er det brukt Alanor Tavlemaling.

Dele på Pinterest Grå tavlemaling på dør

Foto: Butinox

DØR: Skriver du opp avtaler og huskelapper på inngangsdøren, skal det mye til for å glemme dem.

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]