Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Slik gjøres det

Hold orden i gangen med tavle- og magnetmaling

  •  
  •   Publisert:
  Butinox
Med tavle- og magnetmaling i gangen, kan du enkelt holde orden på avtaler, beskjeder og huskelister.
Tavlemaling i alle farger
ALLE FARGER: Tavlemaling kan brekkes i alle regnbuens farger, og kan derfor fint brukes på en hel vegg uten at det synes at det er tavlemaling. Her er veggen i gangen malt med Cortado fra Butinox. Butinox

Huskelister, avtaler og beskjeder kan lett gå i glemmeboka når de skrives ned på post it-lapper rundt om i huset. Men har du ditt eget sted for å skrive opp alt dette, er det enkelt å ha kontroll.

Mal et lite område, en hel vegg eller alle veggene i gangen med tavlemaling og/eller magnetmaling, så kan du skrive opp viktige beskjeder, når barnas fotballtrening starter og hva du må huske på butikken.

Hele veggen eller en liten del

Magnetmaling i gangen
PRIMER: Med en primer med magnetisk effekt, som Interior Magnetic Board fra Flügger, kan du male over med hvilken som helst farge, så du ikke vil se at veggen er malt med magnetmaling. Flügger

Mange tavlemalinger kan brekkes i alle regnbuens farger, og kan derfor fint males på alle fire veggene i gangen i den fargen du ønsker, så kan du bestemme hvor du vil bruke krittet! Magnetmaling kan som oftest også overmales, enten med tavlemaling eller en vanlig maling i fargen du vil ha, så du trenger ikke å merke at det er spesialmaling som er brukt.

Om du ikke vil male hele veggen, kan du male en faktisk tavle, eller et lite område, eller kanskje ramme inn en malt plate. Da blir tavlen også et dekorativt element i gangen.

Sort tavlemaling i gangen
LITEN TAVLE: Vil du ikke male hele veggen med tavlemaling, kan det holde å male en liten tavle der du kan skrive opp beskjeder og huskelapper. Her er det malt med Beckers Skoletavlemaling. Beckers
Tavlemaling
VELKOMMEN: Tavlemaling kan også brukes til å ønske beboerne velkommen hjem. Her er det brukt Alanor Tavlemaling. Alanor
Grå tavlemaling på dør
DØR: Skriver du opp avtaler og huskelapper på inngangsdøren, skal det mye til for å glemme dem. Butinox
Les også Magnetiske vegger

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Slik gjøres det

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her:
 
Tarkett annons