Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Magnetiske vegger

Til alle foreldre som er lei av å skrape lim- og taperester av veggen på ungdomsrommet: les dette!

cloud_download
fullscreen
  • <b>TØFT OG MAGNETISK</b> Minner fra sommerens konserter sitter godt med magneter. Her er magnetmalingen påført tavlemaling, som kan tegnes på – begge fra Beckers.  (Foto: Mari Andersen Rosenberg/ifi.no)

    Foto:

  • <b> MALT MAGNETTAPET</b> Magnettapetet fra Borge/finndintapet.no er malt i en frisk grønnfarge. (Foto: Frode Larsen/ifi.no)

    Foto:

  • <b>TAPET PÅ TAPET</b> Under dekoren skjuler det seg et annet tapet, med magneteffekt, fra Borge/finndintapet.no. (Foto: Mari Andersen Rosenberg/ifi.no)

    Foto:

Annonse
Annonse
Overmalt magnettapet

MALT MAGNETTAPET Magnettapetet fra Borge/finndintapet.no er malt i en frisk grønnfarge. (Foto: Frode Larsen/ifi.no)

I tenåringens indre gemakker er det overhengende fare for at bilder, plakater og andre småsaker blir hengt opp for så å bli tatt ned etter en stund. De er ikke særlig dekorative, hullene fra spiker og tegnestifter og restene av limet fra tape og klistermerker som åpenbarer seg. Ei heller er det stas å nærmest måtte spikke løs limrestene.

Lager du derimot en magnetisk overflate på veggen, kan det som henges opp festes med magneter og du unngår slike overraskelser. 

Maling og tapet med magneteffekt

Det finnes magnetmalinger som påføres vegger, og som kan males over med vanlige interiørmalinger eller tapetseres. Slik kan du lage en magnetisk oppslagstavle av veggen eller et område av den og underlaget spares for stygge merker når sommerens minner skal henges opp. Flere malingprodusenter har disse produktene i sine sortiment – les, som alltid, bruksanvisningen nøye før du går i gang.

Magnettapet gir samme effekt som malingen, og er et slett, ferdiggrunnet glassfibertapet med magnetiske egenskaper. Det kan også tapetseres eller overmales i ønsket farge, så fargevalget er tett opptil grenseløst. 

Helhet i rommet

Hverken maling eller tapet vil synes når overflaten er ferdig, og hele rommet kan males i en og samme farge eller tapetseres med ett tapet. Ergo er det ingen hensyn å ta med tanke på den estetiske biten, og det er enkelt å lage sin egen vri og personlige uttrykk.

Oppdatert: 17.12.2019  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]