IFI logoTil ifi.no AnnonseAnnonse
IFI logo
Se flere bilder
Magnetiske vegger

Foto: Frode Larsen/ifi.no, Mari Andersen Rosenberg/ifi.no

Magnetiske vegger

Til alle foreldre som er lei av å skrape lim- og taperester av veggen på ungdomsrommet: les dette!

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I tenåringens indre gemakker er det overhengende fare for at bilder, plakater og andre småsaker blir hengt opp for så å bli tatt ned etter en stund. De er ikke særlig dekorative, hullene fra spiker og tegnestifter og restene av limet fra tape og klistermerker som åpenbarer seg. Ei heller er det stas å nærmest måtte spikke løs limrestene.

Lager du derimot en magnetisk overflate på veggen, kan det som henges opp festes med magneter og du unngår slike overraskelser. 

Se flere bilder
Overmalt magnettapet

Foto:

MALT MAGNETTAPET Magnettapetet fra Borge/finndintapet.no er malt i en frisk grønnfarge. (Foto: Frode Larsen/ifi.no)

Maling og tapet med magneteffekt

Det finnes magnetmalinger som påføres vegger, og som kan males over med vanlige interiørmalinger eller tapetseres. Slik kan du lage en magnetisk oppslagstavle av veggen eller et område av den og underlaget spares for stygge merker når sommerens minner skal henges opp. Flere malingprodusenter har disse produktene i sine sortiment – les, som alltid, bruksanvisningen nøye før du går i gang.

Magnettapet gir samme effekt som malingen, og er et slett, ferdiggrunnet glassfibertapet med magnetiske egenskaper. Det kan også tapetseres eller overmales i ønsket farge, så fargevalget er tett opptil grenseløst. 

Se flere bilder
Magnettapet

Foto:

TAPET PÅ TAPET Under dekoren skjuler det seg et annet tapet, med magneteffekt, fra Borge/finndintapet.no. (Foto: Mari Andersen Rosenberg/ifi.no)

Helhet i rommet

Hverken maling eller tapet vil synes når overflaten er ferdig, og hele rommet kan males i en og samme farge eller tapetseres med ett tapet. Ergo er det ingen hensyn å ta med tanke på den estetiske biten, og det er enkelt å lage sin egen vri og personlige uttrykk.

Se flere bilder
Magnet- og tavlemaling

Foto:

TØFT OG MAGNETISK Minner fra sommerens konserter sitter godt med magneter. Her er magnetmalingen påført tavlemaling, som kan tegnes på. (Foto: Mari Andersen Rosenberg/ifi.no)

Mer informasjon

Flügger

Beckers

Alanor

finndintapet.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Bjørg Owren  | 
Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Bjørg Owren  | 
Denne fargen velger du på maling i 2022
Innendørs

Gult er fargen som har gått fra å være et lunt innslag på puter i sofaen, til å bli den nye store basisfargen til vegger og tak. I høst kjøper vi maling med varm farge for å få det...

Bjørg Owren  | 
Hardvoksolje – oljen som blir som en lakk
Innendørs

Hardvoksolje er ikke noe nytt, men bruken av produktet har i senere tid økt kraftig på møbler og gulv. Behandlingen forsegler porene i treet, og gir samtidig en beskyttende overflate....

Chera Westman  | 
Godt følge til brunt
Innendørs

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Bjørg Owren  | 
Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.