Kategorier

Meny

Konto

La interiøret gjenspeile tenåringen

Når tenåringsrommet skal fornyes er det helt andre kriterier som gjelder enn for eksempel på et barnerom.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
La interiøret gjenspeile tenåringen

Foto: Borge, Fantasi Interiør, Forbo Flooring, Gerflor, INTAG, Storeys, Tapethuset

Her er det hverken foreldre eller småsøsken som skal campere, så da bør det heller ikke se slik ut. La interiøret uttrykke tenåringens personlighet og interesser, og om deres ønsker og valg ikke er forenlig med stilen i resten av huset – ja, hva så?

LES OGSÅ: La ungdommen bestemme selv!

Mange tenåringer tilbringer mye tid på sitt eget domene, enten alene eller sammen med venner, og da er det jo hyggelig å få lov til å sette sitt eget preg på det. De fleste har langt på vei egne interesser og drømmer. Kanskje er det en hobby, en drøm om å reise til fjerne strøk, et yrke eller noe som rett og slett er kult eller morsomt.

Uansett, når tenåringsrommet skal til pers kan det å få lov til å sette sitt personlige preg på interiøret være en viktig faktor. Og det er ikke bare snakk om ting og løse gjenstander, men derimot å utnytte mulighetene som de større flatene på vegger og gulv gir. 

Dele på Pinterest Tapet med stjernebilder

HIMMELLEGEMER: Har du en astronom i magen, er dette tapetet for deg! Eijffinger, Wallpower Junior fra Storeys. (Foto: Storeys)

Dele på Pinterest Tapet til ungdomsrom

Dykkere på tokt, her i tørre omgivelser. Fototapet fra MrPerswall, Adventure/Dive fra Borge. (Foto: Borge)

Tapetser en vegg

Det å tapetsere en vegg gir umiddelbar effekt og forandring, og er en enkel måte å fornye et rom på. Det finnes et hav av tapeter å velge mellom, både i mønster og farger. Og så er det fototapetene, da, som både kommer i bestemte design og som du kan få laget etter egne bilder. Mulighetene er mange! Og når ungdommenes stil og interesser endres etter hvert, er det en smal sak å tapetsere om. 

Dele på Pinterest Ballett-tapet til ungdom

BALLERINA I SIKTE: Når livet handler om å danse ballett og drømmen er å bli ballerina, kan tapetet Sanderson Abracazoo/Ballet Shoes fra INTAG korte ventetiden. (Foto: INTAG)

Dele på Pinterest Seiling på tapetet

VIND I SEILENE:Når det er seiling for alle penga, kan lekselesingen nå foregå «ved sjøen». Fototapet fra Komar og Fantasi Interiør. (Foto: Fantasi Interiør)

Uante muligheter på gulvflaten

Husk at også gulvet er en stor flate som kan gi stor effekt. Det er mange typer gulv å velge mellom, både i farger og design, og kanskje blir nettopp gulvet prikken over i-en i rommet. Eller det blir utgangspunktet for de andre fargevalgene. Spennende, tøffe, fine, kule, lekre gulv med spesielle motiver bare venter på å bli valgt!

Dele på Pinterest Designvinyl med mønster

GALAKSER: Spennende himmelbilder på gulvet, i form av designfliser i vinyl; Allura Abstract Galaxy, fra Forbo Flooring. (Foto: Forbo Flooring)

Dele på Pinterest Grafisk vinylbelegg

GRAFISK UTTRYKK: Vinylbelegg med geometrisk mønster i duse farger. HQR Diamond Cream fra Gerflor. (Foto: Gerflor)

Dele på Pinterest Fisk på tapetet

I AKVARIET: Er det eksotisk fisk som opptar deg, er dette et tørrere alternativ til akvarium! Harlequin, Anthozoa fra Tapethuset. (Foto: Tapethuset)

Dele på Pinterest Tapet med verdenskart

REISEDRØMMER: For spirende, nysgjerrige globetrottere – snart klare til å erobre verden! Karttapet Eijffinger Wallpower Junior fra Storeys. (Foto: Storeys)

Dele på Pinterest Eksotiske dyr på tapet

EKSOTISKE DYR: Frem til du kan reise og oppleve dem – hvorfor ikke tapetsere dem på veggen? Cole & Son, The Ardmore Collection fra finndintapet.no. (Foto: Borge)

Mer informasjon

Fantasi Interiør

finndintapet.no

Forbo Flooring

Gerflor

INTAG

Mr Perswall

Storeys

Tapethuset

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]