Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

La interiøret gjenspeile tenåringen

Når tenåringsrommet skal fornyes er det helt andre kriterier som gjelder enn for eksempel på et barnerom.

 • La interiøret gjenspeile tenåringen

  Foto: Borge, Fantasi Interiør, Forbo Flooring, Gerflor, INTAG, Storeys, Tapethuset

 • <b>GRAFISK UTTRYKK:</b> Vinylbelegg med geometrisk mønster i duse farger. HQR Diamond Cream fra Gerflor. (Foto: Gerflor)

  Foto:

 • <b>HIMMELLEGEMER:</b> Har du en astronom i magen, er dette tapetet for deg! Eijffinger, Wallpower Junior fra Storeys. (Foto: Storeys)

  Foto:

 • <MYKE FROSKEMENN:</b> Dykkere på tokt, her i tørre omgivelser. Fototapet fra MrPerswall, Adventure/Dive fra Borge. (Foto: Borge)

  Foto:

 • <b>BALLERINA I SIKTE:</b> Når livet handler om å danse ballett og drømmen er å bli ballerina, kan tapetet Sanderson Abracazoo/Ballet Shoes fra INTAG korte ventetiden. (Foto: INTAG)

  Foto:

 • <b>EKSOTISKE DYR:</b> Frem til du kan reise og oppleve dem – hvorfor ikke tapetsere dem på veggen? Cole & Son, The Ardmore Collection fra finndintapet.no. (Foto: Borge)

  Foto:

 • <b>VIND I SEILENE:</b>Når det er seiling for alle penga, kan lekselesingen nå foregå «ved sjøen». Fototapet fra Komar og Fantasi Interiør. (Foto: Fantasi Interiør)

  Foto:

Annonse
Annonse
Tapet med stjernebilder

HIMMELLEGEMER: Har du en astronom i magen, er dette tapetet for deg! Eijffinger, Wallpower Junior fra Storeys. (Foto: Storeys)

Her er det hverken foreldre eller småsøsken som skal campere, så da bør det heller ikke se slik ut. La interiøret uttrykke tenåringens personlighet og interesser, og om deres ønsker og valg ikke er forenlig med stilen i resten av huset – ja, hva så?

LES OGSÅ: La ungdommen bestemme selv!

Mange tenåringer tilbringer mye tid på sitt eget domene, enten alene eller sammen med venner, og da er det jo hyggelig å få lov til å sette sitt eget preg på det. De fleste har langt på vei egne interesser og drømmer. Kanskje er det en hobby, en drøm om å reise til fjerne strøk, et yrke eller noe som rett og slett er kult eller morsomt.

Uansett, når tenåringsrommet skal til pers kan det å få lov til å sette sitt personlige preg på interiøret være en viktig faktor. Og det er ikke bare snakk om ting og løse gjenstander, men derimot å utnytte mulighetene som de større flatene på vegger og gulv gir. 

Tapetser en vegg

Ballett-tapet til ungdom

BALLERINA I SIKTE: Når livet handler om å danse ballett og drømmen er å bli ballerina, kan tapetet Sanderson Abracazoo/Ballet Shoes fra INTAG korte ventetiden. (Foto: INTAG)

Det å tapetsere en vegg gir umiddelbar effekt og forandring, og er en enkel måte å fornye et rom på. Det finnes et hav av tapeter å velge mellom, både i mønster og farger. Og så er det fototapetene, da, som både kommer i bestemte design og som du kan få laget etter egne bilder. Mulighetene er mange! Og når ungdommenes stil og interesser endres etter hvert, er det en smal sak å tapetsere om. 

Uante muligheter på gulvflaten

Designvinyl med mønster

GALAKSER: Spennende himmelbilder på gulvet, i form av designfliser i vinyl; Allura Abstract Galaxy, fra Forbo Flooring. (Foto: Forbo Flooring)

Husk at også gulvet er en stor flate som kan gi stor effekt. Det er mange typer gulv å velge mellom, både i farger og design, og kanskje blir nettopp gulvet prikken over i-en i rommet. Eller det blir utgangspunktet for de andre fargevalgene. Spennende, tøffe, fine, kule, lekre gulv med spesielle motiver bare venter på å bli valgt!

Oppdatert: 17.12.2019  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]